Corina Caciuc, poze recente. Cum arată iubita lui Laurențiu Reghecampf însărcinată cu al doilea copil

Corina Caciuc, poze recente. Cum arată iubita lui Laurențiu Reghecampf însărcinată cu al doilea copil

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, după ce au anunțat subtil că urmează să devină din nou părinți. Iubita antrenorului este însărcinată în două luni, iar în urmă cu câteva zile a fost surprinsă în timp ce ieșea de la clinică.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf sunt mai fericiți ca niciodată de când au aflat că familia lor urmează să se mărească. După ce iubita antrenorului a anunțat subtil de ziua lui de naștere că este însărcinată, imaginile surprinse recent cu viitoarea mămică sunt dovada clară că este însărcinată.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Corina Caciuc arată mai bine ca oricând în cele mai recente poze

Pe 19 septembrie, Corina Caciuc a postat o imagine alături de Laurențiu Reghecampf și fiul celor doi, atunci când a dat de înțeles că este însărcinată. La o săptămână distanță, iubita antrenorului a fost surprinsă de paparazzii de la , în timp ce ieșea de la o clinică din Capitală.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Corina Caciuc este însărcinată a doua oară cu Laurențiu Reghecampf

După ce a fost surprinsă, nici Corina Caciuc și nici Laurențiu Reghecampf nu au dorit să facă declarații despre acest subiect, dar au confirmat că urmează să devină părinți pentru a doua oară. Corina Caciuc este însărcinată în două luni, ceea ce înseamnă că iubita lui Laurențiu Reghecampf va deveni din nou mamă primăvara viitoare.

Corina și Reghe sunt împreună de doi ani și au deja un copil

În luna mai 2022, Corina Caciuc l-a adus pe lume pe Liam, primul ei copil. De atunci, cei doi nu ezită să posteze imagini cu fiul lor, care s-a născut la doar câteva luni distanță de când Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au confirmat divorțul. În ziua în care iubita antrenorului a anunțat subtil că este însărcinată pentru a doua oară, impresara pare că a dat uitării vechile probleme și i-a felicitat pe cei doi.

„Familia mea le urează sănătate și să fie fericiți. Să-i dea Dumnezeu tot binele din lume, ce să spun?! Îi urăm tot ce este mai frumos pe Pământ. Putere multă să își crească toți copiii, să aibă grijă de ei, să-i vadă mari la casele lor și multe reușite pe plan profesional”, a declarat Anamaria Prodan.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191