Corneliu Vadim Tudor și-a prevestit moartea: „Asta e ultima mea zi!” Fiica lui a făcut confesiuni tulburătoare

Corneliu Vadim Tudor și-a prevestit moartea: „Asta e ultima mea zi!” Fiica lui a făcut confesiuni tulburătoare

Corneliu Vadim Tudor și-a prevestit moartea! Fiica acestuia, Lidia, a făcut dezvăluiri uimitoare despre ultima zi din viața Tribunului. Momentul pierderii tatălui său o tulbură până astăzi, iar cuvintele prin care și-a presimțit sfârșitul sunt cu atât mai sfâșietoare.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Vadim Tudor amana să meargă la spital

Invitată în cadrul emisiunii „În oglindă”, Lidia a făcut mărturisit tulb urătoare despre îndrăgitul său tată. Aceasta a povestit că toata viața, Corneliu Vadim Tudor și-a dorit să fie perfect absolut oriunde mergea.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Tânăra a spus că până și în vacanțe tatăl său își lua costumele cu el dorind să păstreze o imagine fără cusur. Aceasta a mărturist că după părerea ei tatăl său nu și-a dorit să afișeze vreo vulnerabilitate. Tocmai din acest motiv, politicianul a refuzat să meargă la spital de nenumărate ori sau chiar să se opereze.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Se pare că acestuia i-a fost teamă ca nu cumva presa să afle despre problemele sale, pe care le considera într-o anumită măsură slăbiciuni. Mai mult, de-a lungul timpului acesta nu a suportat gândul de a îmbătrâni, fiind un alt lucru pe care l-ar fi asociat cu vulnerabilitatea. De aceea Lidia consideră că tatăl său a trecut în neființă atunci când i-a fost acestuia mai potrivit, pentru că pentru ea și familia lor, pierderea tatălui ar fi fost sfârșietoare indiferent de moment. 

Ei bine, tocmai acest refuz de a merge la spital, în ciuda insistențelor familiei,  l-ar fi adus în situația în care a părăsit prea devreme această lume. Corneliu Vadim Tudor a ales să meargă la medic chiar în ultimul moment al vieții sale.

Ziua în care Vadim Tudor a trecut în neființă

Ziua de marți, 14 septembrie 2015, a fost fatidică pentru Tribun.  Dimineața devreme, Lidia a fost trezită de mama ei la ora 6:00, cu vești alarmante legate de starea politicianului. Vadim Tudor se simțea extrem de rău și voia să meargă merge la spital. Sunase deja la serviciul de ambulanță, confruntându-se cu dificultăți de respirație și necesitând îngrijiri medicale urgente. În ciuda planurilor inițiale de a aștepta echipa medicală, situația a evoluat rapid, iar fiica sa a fost nevoită să îl ajute să intre în mașină, în timp ce asistența de la SMURD întârzia.

„A zis: “Am sunat la Smurd și va veni”. Am zis: “Nu există, trage mașina în fața porții și plecăm la spital”. În momentul în care l-am luat tot pe brațe și l-am dus la mașină s-a pus în ușa de la intrare și a zis: “Mamă, asta e ultima mea zi, azi vin la tine”. Eu țineam poarta și i-am zis: “Termină, încetează cu prostiile!”. I-a zis și mama: “Nu mai vorbi așa, hai să mergem la spital mai repede!”, a povestit Lidia.

La sosirea în unitatea medicală, eforturile depuse de medici au fost în zadar pentru că Vadim Tudor venise prea târziu. Familia a primit sfaturi să aștepte detalii despre evoluția sa și posibilitatea de a fi transferat într-un salon. Cu toate acestea, starea sa s-a înrăutățit, iar medicii au decis să îl intubeze. Evaluările medicale au dezvăluit că politicianul suferise nu mai puțin de 22 de stopuri cardiace și intrase într-o stare critică de moarte cerebrală. 

Ne-au lăsat să intrăm la el și ne-am dat seama că nu-i ok, ne-au spus că a făcut 22 de stopuri cardiace, că a intrat în moarte cerebrală. Și au zis: “Dacă va supraviețui, va rămâne o legumă”, a mai spus Lidia.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191