Coșmar pentru turiști români, la un hotel de 5 stele: Am fost mușcați peste tot. A trebuit să dăm foc la bagaje

Coșmar pentru turiști români, la un hotel de 5 stele: Am fost mușcați peste tot. A trebuit să dăm foc la bagaje

O familie de turiști români se pregăteau de o vacanță de vis, dar totul s-a transformat într-un adevărat coșmar. Turiștii români, care trăiesc în Marea Britanie, au plătit peste 3000 de lire sterline pentru o vacanță la un hotel de 5 stele din Turcia.
Din păcate, totul s-a transformat rapid în coșmar, asta pentru că în camera de hotel existau ploșnite și până dimineață toată familia avea mușcături pe întreg corpul.
„Cum am ajuns la Recepție ni s-a propus upgrade la cameră, din cameră dublă să ne dea family room la un preț chipurile redus. Am acceptat, am plătit 70 euro ca să ajungem în camera 1240 infestată cu bed bugs (n. red. – ploșnițe). Dimineața lenjeria pătată de sânge, când am ridicat saltelele pur și simplu plin de aceste insecte. Ne-am adresat recepției și ne-au schimbat camera (ei nu știau chipurile de problemă, deși pe timpul zilei cineva a venit în toate camerele pentru dezinsecție), dar prea târziu, noaptea am fost mușcați toți, iar semnele erau vizibile cam a doua zi. Am mers la doctor, am plătit 200 euro consultația plus rețeta. Mușcăturile au dus la infecție chiar”, a povestit turistul, care a postat sub anonimat.
Reveniți în Marea Britanie, turiștii au fost la medic care le-a dat tratament 7 zile cu antibiotic și i-a sfătuit să ardă toate bagajele cu care au venit din concediu.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

„Ajunși în UK la medic, diagnostic – infecție, tratament – 7 zile antibiotic, la întrebarea doctorului (sunt în curte de o săptămână), a zis – ”, a mai menționat turistul.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191