Cozi kilometrice pe DN1, vineri dimineata. Un TIR a ramas blocat pe calea ferata, la Movila Vulpii

Cozi kilometrice pe DN1, vineri dimineata. Un TIR a ramas blocat pe calea ferata, la Movila Vulpii

O defectiune produsa la un TIR a facut ca traficul sa se blocheze complet pe DN1, in zona Movila Vulpii, pe ambele sensuri de circulatie.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Autotrenul a ramas blocat pe calea ferata, perpendicular cu axul drumului. Echipajele sosite la fata locului au eliberat sensul de mers Brasov-Ploiesti, insa la scurt timp, o defectiune a TIR-ului a facut ca acesta sa ramana din nou blocat pe sine, blocand banda de mers spre Ploiesti.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Traficul a fost deviat prin Paulesti.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

La ora 7:26, traficul a fost reluat complet, atat cel rutier, cat si feroviar.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191