Crește tariful pentru abonamentul Netflix! Cât va costa pachetul de bază

Crește tariful pentru abonamentul Netflix! Cât va costa pachetul de bază

Netflix, gigantul serviciilor de streaming, a anunțat recent o creștere a prețurilor pentru abonamentele sale în câteva dintre piețele cheie. Această decizie vine în urma unor rezultate financiare impresionante pentru companie, care a înregistrat o creștere semnificativă a veniturilor, dar și a numărului de abonați în al treilea trimestru al acestui an.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Veniturile Netflix, creștere de

În această perioadă, veniturile Netflix au atins suma de 8,54 miliarde de dolari, o creștere notabilă de 7,8% față de aceeași perioadă a anului precedent. Mai impresionant este faptul că numărul de abonați a crescut cu 8,76 milioane, atingând un total de 247,15 milioane de abonați. Acest lucru reprezintă o creștere impresionantă de 10,8%, depășind estimările inițiale ale companiei.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Motivul pentru care s-a luat decizia de a majora tarifele în unele piețe

Aceste performanțe financiare robuste au dus la o creștere de 12% a valorii acțiunilor Netflix pe piață. Cu toate acestea, pentru a menține această creștere și pentru a investi în conținutul original și tehnologia lor, Netflix a luat decizia de a majora tarifele în unele dintre cele mai mari piețe ale sale.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Piețele în care se vor scumpi abonamentele Netflix

În Statele Unite, abonamentul de bază al serviciului, care permite streaming-ul pe un singur dispozitiv și nu include calitatea HD, va crește la 13 dolari pe lună, față de 10 dolari. De asemenea, abonamentul Premium, care oferă acces la conținutul Ultra HD și streaming simultan pe patru dispozitive, va fi majorat la 23 de dolari pe lună, față de 20 de dolari.

Aceste modificări vor afecta și alte piețe importante, cum ar fi Marea Britanie și Franța, unde utilizatorii Netflix trebuie să se aștepte la ajustări similare ale tarifelor lor lunare.

Cu aceste schimbări semnificative, utilizatorii sunt sfătuiți să-și revizuiască planurile de abonament și să se pregătească pentru ajustări în bugetele lor lunare, pe măsură ce Netflix continuă să se dezvolte și să ofere conținut de înaltă calitate abonaților săi.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191