Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: „I-au dat cu bâta”

Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: „I-au dat cu bâta”

O crimă oribilă s-a petrecut noaptea trecută lângă un parc din Sectorul 6 al Capitalei. Un bărbat în vârstă de 47 de ani a murit după ce a fost bătut de doi indivizi, în vârstă de 16 și 20 de ani. 

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Înainte să fie ucisă în bătaie, victima a încercat să scape din mâinile agresorilor. A și reușit să facă acest lucru, însă pentru puțin timă căci a fost din nou prins și lovit. După ce și-au lăsat victima la pământ, agresorii au dispărut. Au fost însă prinși de oamenii legii două ore mai târziu.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Un bărbat de 47 de ani a fost ucis în bătaie de doi tineri

Crimă oribilă în Capitală! Un adolescent în vârstă de 16 ani și amicul său cu patru ani mai mare au ucis în bătaie un bărbat în vârstă de 47 de ani.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Cei doi tineri au atacat victima cu mai multe crengi rupte din copaci. L-au lovit fără milă, fără ca bărbatul să se poată apăra. Când agresorii lui nu au fost atenți, bărbaul a reușit să scape. A fost prins însă, din nou, și lovit până a fost lăsat lat.

Imediat după incident, la faţa locului au ajuns mai multe cadre medicale însă, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa bărbatului.

De la ce ar fi pornit conflictul în urma căruia un bărbat a fost ucis

Potrivit sursei anterior menționate, conflictul ar fi pornit de la o fată. Bărbatul ucis ar fi fost chiar tatăl acesteia.

„Rudă nervoasă: De la o fată, da. Deci, de la fata aia.

Reporter: Se cunoştea cu băieţii?

Rudă nervoasă: Da, se cunoştea cu băieţii. De la o fată a plecat problema.”

În acest caz, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București şi Serviciul Omoruri. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi indivizi vor petrece ani grei în spatele gratiilor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191