Crimă oribilă la Satu Mare. O femeie psiholog, ucisă de zugravul care îi lucra în apartament

Crimă oribilă la Satu Mare. O femeie psiholog, ucisă de zugravul care îi lucra în apartament

Crima a avut loc într-un cartier din Satu Mare, sâmbătă după-amiază. O femeie de 48 de ani, psiholog, a fost ucisă de zugravul pe care îl angajase pentru a-i renova apartamentul. Pentru că femeia a fost nemulțumită la finalul lucrărilor, bărbatul a apucat un cuter și i-a tăiat gâtul. Meșterul a sunat la 112 și a încercat să mintă autoritățile spunând că el a găsit-o pe victimă.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Femeia a fost găsită în propriul apartament într-o baltă de sânge, cu gâtul tăiat. Cel care a sunat la 112 a fost chiar zugravul, dar n u pentru a-și m ărturisi fapta. El a spus că, vecin fiind cu victima, a trecut pe la ea și a găsit-o moartă.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Cum s-a ajuns la crimă

Femeia l-a angajat pe bărbat pentru a-i renova apartamentul, rămas gol după ce mama ei a decedat. Nu era prima oară când apela la serviciile lui. Același lucru făcuse și în urmă cu cinci ani, când femeia a fost mulțumită de lucrări.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

De data aceasta situația a fost diferită. Femeia i-a reproșat meșterului că nu și-a făcut bine treaba și i-ar fi cerut banii înapoi. Meșterul criminal a refuzat să îi dea banii, iar atunci victima a spus că îl va acționa în judecată pentru a-și recupera prejudiciul. Acela a fost momentul (sâmbătă, ora ) în care criminalul a cedat psihic, a pus mâna pe un cuțit utilitar (cuter) și i-a tăiat gâtul, lăsând-o într-o baltă de sânge, relatează Presa SM.

Agresorul a încercat să îi conducă pe polițiști pe o pistă falsă

Bărbatul, care are aproximativ 40 de ani, a sesizat Poliția în jurul orei spunând că a găsit-o pe vecina lui cu gâtul tăiat. Bărbatul locuiește în apropiere și a spus că obișnuiește ca împreună cu soția lui să o viziteze pe pe vecina lui.

Minciuna a fost repede descoperită după ce mai mulți locatari au declarat anchetatorilor că au auzit-o pe femeie țipând. Striga „lasă-mă!, lasă-mă!”.

De altfel, pe parcursul cercetărilor, bărbatul a afișat o stare de nervozitate excesivă, la fel și soția lui, potrivit datelor PresaSM, strânse chiar de la fața locului.

Bărbatul a mărturisit până la urmă ce s-a întâmplat și că el i-a lujat viața femeii. El a fost arestat pentru 24 de ore, urmând să fie dus în fața judecătorului de drepturi și libertăți cu propunerea de arestare preventivă.

Femeia psiholog ucisă a avut o viață grea

În vârstă de 48 de ani, femeia ucisă a avut o viață marcată de tragedii. a terminat facultatea de psihologie cu medii de zece și avea în față un viitor promițător, colaborând cu unii dintre cei mai importanți medici din Satu Mare, conform informațiilor PresaSM.

În anul 2013, fratele său s-a sinucis prin spânzurare în același apartament. Tatăl său a murit la scurt timp, iar mama sătmărencei ucise a decedat în acest an, rămânând singură.

Cel mai probabil că din cauza acestor drame a ales să ducă o viață retrasă, au declarat vecinii femeii.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191