Crimă șocantă în Olt! Un bărbat și-a lovit soția cu un lemn în cap, după care a înjunghiat-o

Crimă șocantă în Olt! Un bărbat și-a lovit soția cu un lemn în cap, după care a înjunghiat-o

O nouă crimă șochează România! Un bărbat din Olt în vârstă de 68 de ani și-a ucis cu sânge rece soția. A lovit-o cu un lemn în cap, iar apoi a înjunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Crima odioasă a avut loc într-o comună din Teslui, județul Olt. Potrivit informațiilor transmise de reprezentanții IPJ Olt, bărbatul în vârstă de 68 de ani, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict și-a ucis soția, scrie ediț

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Un bărbat și-a lovit soția cu un lemn în cap, după care a înjunghiat-o

O ceartă în familie a escaladat și s-a transformat într-o tragedie. Un bărbat în vârstă de 68 de ani a ucis-o pe femeia care îi era soție. După ce ar fi lovit-o cu un lemn în cap, de mai multe ori, a înjunghiat-o cu un obiect ascuțit-tăietor în zona toraco-pectorală.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Pentru fapta sa, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. A fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând a fi prezentat Tribunalului Olt, cu propuneri legale, în cursul zilei de 1 aprilie 2024.

Administratora unui bloc din București a fost ucisă de un vecin

Cu câteva zile în urmă, o femeie în vârstă de 56 de ani, din Capitală, a fost înjunghiată mortal de un vecine de-al său.

Femeia, care era și administatorul blocului, și-a găsit sfârșitul chiar în biroul în care lucra. Presupusul criminal era furios, și fără nici o urmă de regret, a spus că a a ucis-o pe femeie deoarece i-ar fi furat casa și l-ar fi păcălit.

„Reporter: De ce ai înjunghiat-o pe femeie? Ce ai avut cu femeia? Ce ți-a făcut? De ce ai făcut așa ceva?Suspect crimă: M-a înșelat. Mi-a luat casa.”, scria

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191