Crimă şocantă într-o localitate din Neamţ! Un bărbat de 67 de ani şi-a ucis soţia cu 32 de ani mai tânără. Fiul lor de 5 ani se afla în casă

Crimă şocantă într-o localitate din Neamţ! Un bărbat de 67 de ani şi-a ucis soţia cu 32 de ani mai tânără. Fiul lor de 5 ani se afla în casă

O crimă înfiorătoare a avut loc, de curând, într-o localitate din Neamț. Un bărbat în vârstă de 67 de ani şi-a ucis cu sânge rece soţia, cu 32 de ani mai tânără, cu mai multe lovituri de cuţit. Potrivit cercetărilor oamenilor legii, scenele violente au avut loc în timp ce fiul lor de 5 ani, cu nevoi speciale, era în casă.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Gabriela, o femeie în vârstă de 35 de ani a fost ucisă de soţul ei de 67 de ani. Se pare că motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest terifiant a fost după ce femeia ceruse divorțul chiar din cauza violenţelor soţului.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

În urma anchetei derulate de polițiști, la scurt timp după atac, bărbatul şi-a anunţat socrul că tânăra este moartă.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Gabriela, ucisă la 35 de ani de soţul ei de 67 de ani

Gabriela avea 35 de ani și abia se întorsese acasă, din Dubai, locuință situată într-o localitate aflată la 15 kilometri de Piatră Neamţ.

Cu toate acestea, potrivit desfășurate făcute de oamenii legii, se pare că femeia în vârstă de 35 de ani era în plin divorţ şi nu mai voia să păstreze legătura cu soţul ei de 67 de ani, care se purta abuziv şi o ameninţa că nu va mai avea zile dacă nu rămâne cu el.

Crima a avut loc în timp ce fiul lor de 5 ani, cu nevoi speciale, era în casă

Ei bine, imediat ce a ajuns acasă, femeia a fost lovită de zeci de ori cu un cuţit. Însă, martor la scenele groaznice ar fi putut fi chiar fiul celor doi, în vârstă de 5 ani, cu nevoi speciale, care era în casă.

Totodată, oamenii legi l-au găsit băut pe agresor, chiar în curtea casei.

CITEȘTE ȘI: Crimă îngrozitoare. Un băiețel de 5 ani a fost omorât cu sânge rece de părinții lui. L-au ascuns aproape de casa lor: ”Cu toţii am ştiut”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191