Crimă teribilă în România, după întoarcerea unei femei din Italia! Liliana a murit în condiții de neimaginat / FOTO

Crimă teribilă în România, după întoarcerea unei femei din Italia! Liliana a murit în condiții de neimaginat / FOTO

O crimă teribilă a avut loc în România, după întoarcerea unei femei din Italia! Liliana a murit în condiții de neimaginat. Suspectul ar fi chiar soțul acesteia. Iată cum s-a întâmplat cumplita tragedie!

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Au călătorit în Italia pentru a munci și a aduna bani ca să aibă o viață mai bună de viitor în România. Întorcându-se acasă, însă, bucuria unui nou început s-a transformat într-o dramă pentru Liliana. Aceasta a fost ucisă într-un mod tragic, sub o ploaie de lovituri de cuțit, chiar în casa pe care o visa și care începuse să prindă contur. Cel considerat principal suspect în acest caz este chiar soțul femeii.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Crimă teribilă în România, după întoarcerea unei femei din Italia! Liliana a murit în condiții de neimaginat

O crimă teribilă a avut loc în România, după întoarcerea unei femei din Italia! Liliana a murit în condiții de neimaginat. Femeia a fost găsită în propria ei casă într-o baltă de sânge, după ce a fost ucisă de mai multe lovituri de cuțit.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Principalul suspect al acestei crime teribile este chiar soțul Lilianei, care este un fost șofer de TIR.

Cum s-a întâmplat tragedia

Soțul Lilianei a devenit victima unui accident rutier în localitatea Ipotești din Botoșani. Autoritățile l-au informat pe fiul lui, în vârstă de 22 de ani, despre implicarea tatălui său într-un accident rutier.

Băiatul nu și-a găsit mama și a cerut ajutor vecinilor pentru a verifica situația. Acestora li s-a dezvăluit că Liliana a fost descoperită fără suflare în casa în care visa să trăiască și pentru care a muncit în Italia.

Autoritățile iau în considerare posibilitatea ca bărbatul să fi avut intenția de a se sinucide după ce și-a omorât soția. Fiul a dezvăluit că părintele lui manifestase semne de comportament neobișnuit în ultima perioadă. El avea suspiciuni că părinții săi ar avea alte relații și, într-un gest extrem, a instalat camere de supraveghere în întreaga casă, determinându-l astfel pe băiat să plece de acasă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191