Cristi Brancu e supărat pe Vali Vijelie: „Acest om pentru mine nu mai valorează nimic. Nu are onoare”. Ce l-a deranjat pe prezentator

Cristi Brancu e supărat pe Vali Vijelie: „Acest om pentru mine nu mai valorează nimic. Nu are onoare”. Ce l-a deranjat pe prezentator

Cristi Brancu a vorbit în termeni duri despre cântărețul de muzică de petrecere Vali Vijelie. Prezentatorul de televiziune îl acuză pe acesta că i-a promis că vine în emisiunea lui de la Prima TV, dar nu și-a mai făcut apariția.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

De luni până vineri, de la ora , Cristi Brancu prezintă emisiunea „Exclusiv VIP”. O mulțime de invitați are, printre aceștia se numără Andreea Marin, Irinel Columbeanu, Călin Geambașu, Cristina Spătar, Nicu Covaci, Maria Cârneci și alții.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

În emisiunea lui, Cristi Brancu l-a invitat și pe Vali Vijelie, și-a dorit ca artistul să apară chiar la ediția specială de anul trecut, de Crăciun. Prezentatorul spune că artistul nu și-a făcut apariția, și-a motivat absența spunând că era în străinătate și că a pierdut zborul spre România.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

„Eu sunt un tip cu onoare, mereu mi-am respectat cuvântul. Pentru edițiile de Crăciun de anul trecut am avut mai mulți invitați, iar anul trecut, cu o oră înainte de înregistrare, Vali Vijelie, care trebuia și el să vină, le-a transmis colegilor mei că a pierdut un avion.

Într-o ediție în care sunt invitați și 10 artiști, lucrul acesta l-am înțeles și l-am acoperit. De fiecare dată când vorbeam cu Vali Vijelie vorbea mereu despre ce înseamnă să fii om, să fii puternic, să-ți respecți cuvântul și ce înseamnă să fii un bărbat adevărat”, a spus Cristi Brancu, într-un clip video postat în mediul online.

La ceva timp după, Cristi Brancu i-a făcut din nou invitația lui Vali Vijelie. Prezentatorul susține că artistul i-a promis că vine alături de cântăreața Diana Matei, mai ales că aveau o piesă împreună. „Când l-am văzut că are o piesă cu Diana Matei, l-am întrebat pe Vali direct dacă nu ar putut veni în emisiune, să recuperăm apariția din decembrie și să vină acum la noi în emisiune.

A zis că rezolvăm, nu e problemă și vine când vine Diana Matei. Diana Matei confirmă că vine, încep emisiunea, a venit Diana Matei, doar că la ora , când am zis că urmează Vali Vijelie şi Diana Matei, am aflat că Vali Vijelie nu mai vine, el a vorbit cu Diana în culise și a zis că a uitat. Apoi, a anunțat iar că a pierdut un avion, nu era niciun avion, era doar despre faptul că acest om pentru mine nu mai valorează nimic. Un om care nu are onoare, dă ţeapă unor emisiuni”, a mai spus revoltat prezentatorul de la Prima TV.

Prezentatorul mai susține și că Vali Vijelie nu a răspuns la apeluri și mesaje. „Eu l-am declarat țepar în emisiune pe Vali Vijelie, pentru că a fost o țeapă. Aș vrea să vă întreb dacă voi l-ați mai putea respecta pe Vali Vijelie. Dacă așa se comportă cu un om pe care-l știe de 10 ani, ce s-o fi întâmpla cu un om la care trebuie să meargă la un eveniment?

Pentru mine e o mare dezamăgire, m-am exprimat într-un mod dur, dar așa am fost mereu cu oamenii care au uitat să vină la emisiune, nu i-am iertat. L-am sunat, nu a mai răspuns la telefon. A citit mesajele, dar nu a mai răspuns la ele. Dacă ești un om demn, dă măcar un mesaj sau răspunde la ele. E foarte rușinos”, a mai transmis Cristi Brancu.

Până la acest moment, Vali Vijelie nu a comentat public situația transmisă de Cristi Brancu, nu a făcut declarații. Rămâne de văzut dacă lucrurile au fost așa cum a povestit-o Cristi Brancu sau au stat altfel.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191