Cristian Cioacă, dat în judecată de fosta soacră! Mama Elodiei nu-l iartă: „Ce credea, că scapă de noi?”

Cristian Cioacă, dat în judecată de fosta soacră! Mama Elodiei nu-l iartă: „Ce credea, că scapă de noi?”

Mama Elodiei Ghinescu, Emilia nu are liniște sufletească deloc de când fiica sa a dispărut fără urmă în 2007, iar fostul ginere, Cristian Cioacă, a fost eliberat la finalul acestei veri, din detenție după aproape zece ani, chiar dacă pe 18 iunie 2014 magistrații l-au condamnat la 15 ani și opt luni de închisoare cu executare.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Însă, se pare că necazurile pentru Cristian Cioacă nu se opresc aici, pentru că mama avocatei Elodia Ghinescu nu își lasă socotelile neterminate cu fostul ginere, mai ales că el este principalul suspect în ceea ce privește dispariția și uciderea fiicei sale. Contactată de Click!, Emilia Ghinescu ne-a mărturisit că îi pregătește o “surpriză” lui Cristian Cioacă cât de curând posibil.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

 „Cioacă se ascunde de noi ca să nu plătească daunele morale de două miliarde și jumătate de lei pe care trebuie să ni le dea de ani de zile. Daune care au fost primite din partea magistraților atunci când a fost condamnat la închisoare. El nu ne-a plătit nimic de atunci așa că o să îl dăm în judecată. Avem totul pregătit. Ce credea, că scapă de noi? Păi dacă noi ne lăsăm ce facem? Cioacă mie mi-a omorât copilul, cum să renunț?

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Mai are de dat un miliard și ceva și lui Patrick, fiul lui și nepotul meu, dar nu cred că o să le vadă el. Nu știu dacă Cioacă are banii ăștia să mi-i dea, dar până o să moară, ușor – ușor o să îmi achite datoria”, a declarat Emilia Ghinescu pentru Click!

Elodia Ghinescu, avocata din Brașov, care a dispărut în noaptea de 29 spre 30 august 2007, a fost căsătorită cu polițistul Cristian Cioacă. Însă dispariția femeii a fost înregistrată la Poliție abia pe data de 6 septembrie, după ce soțul său a ales să anunțe oamenii legii. Cazul Elodia – Cioacă a ajuns să fie imediat discutat de o lume întreagă, ținând prima pagină a ziarelor.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191