Cristina Cioran, din nou împreună cu tatăl copilului! Uite unde s-au afișat cei doi

Cristina Cioran, din nou împreună cu tatăl copilului! Uite unde s-au afișat cei doi

Timpul se pare că a reușit să așeze lucrurile în viața Cristinei Cioran (46 de ani) și a lui Alex Dobrescu (39 de ani), bărbatul cu care fosta prezentatoare de televiziune are o fetiță de doi anișori. Însă, chiar dacă mai dau nas în nas atunci când se văd pentru micuța lor, Ema, sau se întâlnesc la vreo petrecere între cei doi nu mai există cale de împăcare.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Zilele trecute, Cristina Cioran și Alex Dobrescu au fost la petrecerea aniversară a Vicăi Blochina. Click! a reușit să intre în posesia unei imagini cu cei doi împreună, cum stăteau unul lângă celălalt. Din fotografie se înțelege că lucrurile între ei sunt frumoase și bune și că ar mai fi doar un mic pas spre împăcare. Însă, se pare că sunt doar aparențe și nimic mai mult. Contactată de Click! pentru a afla mai multe detalii despre această apropiere, blondina ne-a mărturisit că nu mai există cale de împăcare între ei în ceea ce privește o posibilă relație amoroasă.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

„Da, este adevărat că am fost amândoi la petrecerea Vicăi dar nu este nimic mai mult. Eu și cu Alex ne-am cunoscut la ziua de naștere a Vicăi acum trei ani. La petrecerea de anul acesta am fost invitată atât eu cât și Alex, noi doi nu am venit ca și cuplu ci separat ca și invitați. Nu ne-am împăcat. Totul era între prieteni comuni. Nu ne-am împăcat nici nu ne vom împăca.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Avem o relație foarte bună acum pentru micuța noastră! Suntem foarte concentrați pe creșterea și evoluția Emei. Între noi doi nu mai există cale de împăcare decât o relație de prietenie pentru binele micuței noastre. Eu mă bucur foarte mult că ne înțelegem pentru Ema.

Tu nu ai văzut că eu sunt o persoană mai pe liniște și sunt mai secretoasă. Ar fi multe de spus despre relația noastră dar poate altă dată, nu acum”, a declarat Cristina Cioran pentru Click!

Despărțire la un pas de nuntă!

Toată lumea credea că Alex și Cristina Cioran se vor căsători mai ales că tânărul o și ceruse de soție pe femeia care i-a dăruit o fetiță minunată ce au creștinat-o cu numele Ema. Neînțelegerile dintre ei și tensiunile care apăreau de la o zi la alta i-au determinat pe cei doi să se despartă. Astfel, blondina și-a luat micuța și s-a mutat cu chirie într-un apartament unde este acum liniștită și fericită. În timp ce Alex, după separare, s-a afișat cu mai multe domnițe la braț, tinere de care părea pe moment mândru!

Însă, chiar și așa, Alex a declarat și public, de mai multe ori că și-ar fi dorit o reîmpăcare cu Cristina Cioran, dar totul e în zadar pentru că fosta prezentatoare de televiziune nu își dorește acest lucru.

Click! spune

Cristina Cioran este o vedetă complexă! Blondina s-a făcut remarcată după ce a prezentat matinalul alături de Dan Capatos, la Antena 1, dar și după colaborările pe care le-a avut, în calitate de actriță, în teatru și film. De asemenea, Cristina a jucat, până acum, în filme precum „Furia” (regia Radu Muntean), „Uncrowned heart”, „Sliding dice” (regia John Riley, John Ketchum), „Margo” (regia lui Ioan Carmazan), „Numai iubirea” (serial) – rolul Laurei, dar şi în alte filme de scurt metraj şi piese de teatru musicalul „AN DIE MUSIK”, co-producţie Anglia – România, regia Pip Simmons.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191