Cristina Cioran și-a dus fetița la grădiniță: „Am lăsat-o plângând! O să mă certe!”

Cristina Cioran și-a dus fetița la grădiniță: „Am lăsat-o plângând! O să mă certe!”

Cristina Cioran (46 de ani) și Alex Dobrescu (39 de ani) au fost împreună, astăzi dimineață, și au dus-o pe micuța Ema la grădiniță. Contactată de Click!, fosta prezentatoare de televiziune, ne-a dezvăluit că i s-a rupt inima în două când și-a lăsat fetița plângând cu doamna educatoare și colegii de grupă.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

„Ema este deja la grădiniță, de la prima oră a dimineții, este în grupa mică. Am dus-o astăzi dimineață de la ora Este prima ei zi. Am mari emoții pentru ea. Am îmbrăcat-o, pentru grădiniță foarte frumos, într-o rochiță care îi stătea foarte bine pe ea. Când am plecat, am lăsat-o plângând. O să mă certe când o să crească că am abandonat-o acolo, glumesc!”, a declarat Cristina Cioran, pentru Click!

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Mămica optimistă

Vedeta ne-a mai mărturisit că atât ea, cât și tatăl său, simt că totul o să fie bine:

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

„Sper că i-a trecut plânsul rapid, pentru că acolo sunt și alți copii de vârsta ei. Plus că este normal să aibă o teamă până se obișnuiește. Nu am emoții că nu o să fie bine, pentru că are niște super doamne educatoare la grădiniță foarte bune. Este o grădiniță de stat unde eu am încredere. La deschidere am fost și eu și Alex. Nu am fost doar eu cu fata. Deci, pot să zic că amândoi am abandonat-o, nu doar eu”, a declarat Cristina Cioran, pentru Click!

Click! spune

Cristina Cioran (46 de ani) și Alex Dobrescu (39 de ani) au ales să meargă pe drumuri diferite, anul trecut, la finalul anului, mai exact în luna noiembrie. Neînțelegerile și tensiunile din ultima perioadă au reușit să le pună capac idilei lor amoroase. Însă, chiar și așa, chiar dacă au luat-o pe drumuri separate, Cristina și Alex țin legătura de dragul micuței lor.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191