Cristina Pucean a izbucnit în plâns, atunci când și-a văzut tatăl la petrecerea de ziua ei. Bărbatul a rămas fără picioare în urmă cu câțiva ani / VIDEO

Cristina Pucean a izbucnit în plâns, atunci când și-a văzut tatăl la petrecerea de ziua ei. Bărbatul a rămas fără picioare în urmă cu câțiva ani / VIDEO

Cristina Pucean a avut parte de un moment emoționant la ziua ei de naștere, după ce tatăl ei a apărut la petrecere. Bărbatul a venit în scaun cu rotile, după ce a rămas fără picioare în urma unui accident, cu mai mulți ani în urmă. Dansatoarea a fost profund emoționată și a izbucnit în lacrimi.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Petrecerea de ziua Cristinei Pucean a început cu o mulțime de emoții și lacrimi, după ce Bogdan de la Ploiești s-a ocupat de tot ce a fost nevoie astfel încât să se simtă apreciată și iubită, dar să și îi aibă pe toți oamenii dragi din viața eiu aproape.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Cu câteva secunde să primească cadou o mașină, Cristina Pucean a început să plângă, după ce tatăl ei a venit la petrecere în scaun cu rotile.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Cristina Pucean a plâns după ce tatăl ei a apărut la petrecere în scaun cu rotile

Dansatoarea a trăit momente intense în urmă cu câteva ore, când și-a revăzut tatăl în cel mai important moment al vieții ei. Printre mulțimea de oameni și cu un buchet de flori în brațe, Cristina Pucean s-a îndreptat înspre el, l-a luat și în brațe și l-a pupat, în timp ce avea lacrimi în ochi.

Tot acest moment emoționant a fost pus la punct de Bogdan de la Ploiești, care a vrut să își vadă iubita fericită și împlinită în ziua în care împlinește 27 de ani. Artistul nu doar că l-a adus pe tatăl ei și pe toate persoanele dragi la petrecere, dar i-a făcut și o surpriză incredibilă, de peste de euro. Acesta nu s-a uitat la bani când a venit vorba de ea și i-a cumpărat o mașină de lux, pe care a adus-o în mijlocul mulțimii.

Tatăl dansatoarei a rămas fără ambele picioare

Cristina Pucean a trecut printr-un moment îngrozitor în viața ei în anul 2020, după ce tatăl ei a rămas fără ambele picioare. Totul a pornit de la o problemă la un deget, din cauza căreia a ajuns la spital.

După mai multe investigații și analize, medicii i-au dat vestea cea proastă, și anume că trebuie să îi amputeze și celălalt picior. Problemele nu s-au oprit nici la externarea din spital, când bărbatul a făcut blocaj la rinichi.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191