Cristina Șișcanu face furori cu noua căciulă. Nu a fost pe placul copiilor, și nici al fanilor: „E doar pentru impresii?”

Cristina Șișcanu face furori cu noua căciulă. Nu a fost pe placul copiilor, și nici al fanilor: „E doar pentru impresii?”

Cristina Șișcanu a devenit de ceva vreme ținta criticilor din mediul online, în urma activități sale constante pe platformele de social media. Astfel, la aproape toate postările vedetei apar și comentarii mai puțin plăcute, mai ales după ce jurnalista a fost criticată pentru anumite ținute purtate, exemplul fiind chiar o blană purtată purtată recent, pentru care a fost criticată – iar vedeta s-a comparat cu Jennifer Lopez, care a purtat una asemănătoare. Acum, ea a fost luată din nou în vizor din pricina unei căciuli cu care s-a afișat. 

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Într-un alt video postat pe Facebook, vedeta apare alături de familie ei, în Brașov. Temperaturile mult mai joase de acolo au determinat-o pe Cristina Șișcanu să poarte o căciulă, care nu a fost însă pe placul copiilor, și nici al fanilor. 

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

„Nu te avantajează”

Soția lui Mădălin Ionescu este o persoană urmărită de un număr mare fani în social media, pe care îi ține la curent cu tot ceea ce face. Recent, ea a fost aspru criticată de o fană care consideră că, atât timp cât ea oferă motive de discuție în mediul online, nu ar trebui să fie deranjată de comentariile primite. 

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

„Vreau să vă spun că râd copiii de mine că mi-am pus această căciulă. Ce e, Petra? E urâtă?”, a fost întrebarea pe care i-a adresat-o fiicei sale, iar răspunsul nu a întârziat să apară:  

„Da, nu-mi place cum arată, zici că e de copii mici”, a spus Petra. 

„Nu e, e chiar de doamne, dar îmi era frig. Aici la Brașov e soare, dar chiar dacă e soare, e soare cu dinți”, a adăugat soția prezentatorului TV. 

Fanii și-au exprimat părerea prin intermediul comentariilor

„Mai zici că de ce comentează lumea. Suportă consecințele!”,

„Îți stă foarte nașpa. O fi de doamnă căciula, dar pe tine nu te avantajează. E doar o pă fără supărare”,

„Are dreptate Petra, zici că e de copii mici, ăsta e adevărul”,

„Nici mie nu-mi place, dar important e să te simți tu bine în ea”,

„Ei, hai să nu exagerăm cu blana, nu e cazul să o mai aduci în discuție”,

„Nașpa! Dar așa frig e pe acolo? Aici sunt 14 căciula e doar pentru impresii?”, au fost doar o parte din reacțiile internauților.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191