Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu își scot la vânzare vila de lux: „Vrem să ne mutăm în…”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu își scot la vânzare vila de lux: „Vrem să ne mutăm în…”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au luat o decizie importantă pentru ei: s-au hotărât să vândă vila în care locuiesc de ani buni. Anunțul a fost făcut chiar de către îndrăgita prezentatoare de televiziune, prin intermediul unei postări în social media. 

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Recent, soția lui Mădălin Ionescu, și-a luat prin surprindere fanii la publicarea veștii că doresc să vândă casa în care locuiesc acum cu cei doi copii ai lor: Petre și Filip. Motivul? Au nevoie de o locuință mult mai spațioasă. 

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Se gândesc de mai bine de un an de zile la ideea de a face această schimbare. Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au o familie mare și frumoasă, astfel că schimbarea locuinței actuale, cu una mult mai spațioasă, este ceea ce au nevoie în perioada următoare. 

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Vedeta a precizat faptul că locuința a fost renovată în ultimii doi ani, designul este unul modern, și a specificat că în afară de haine și documente nu vor lua nimic altceva. 

„Ne vindem casa în care stăm pentru că vrem să ne mutăm în una care să fie un pic mai mare decât asta. Și asta e destul de spațioasă, luminoasă, cu camere mari, cu băi mari, cu spații de depozitare multe, însă nevoile noastre cer o casă un pic mai mare, și ne-am hotărât. Avem acest gând de vreun an de zile, acum însă vom trece și la acțiune. Și da, nu e un proces așa, tocmai simplu, sau poate fi simplu – mă refer la partea cu mutatul, în mod special, că asta cu vândutul casei să zicem că nu-i așa complicat. 

Oricum nu luăm nimic din casă, doar lucrurile personale: haine, acte, cam astea. În rest, nimic, mai ales că în ultimii doi ani am tot renovat prin ea: și baia de jos, și bucătăria este nou-nouță, după ultimele standarde moderne, camera de jos. care-i camera lui Filip, am eu dressingul meu care este făcut dintr-o mobilă așa, deosebită, livingul l-ați văzut, că m-ați tot întrebat. 

În fine, ideea este că ne-am hotărât și ne vom ocupa în perioada următoare de vânzarea casei”, a fost mesajul transmis de Cristina Șișcanu, prin intermediul unei postări în social media. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191