Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu vând casa! Motivul pentru care au luat o astfel de decizie: ,„Nu luăm nimic” / VIDEO

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu vând casa! Motivul pentru care au luat o astfel de decizie: ,„Nu luăm nimic” / VIDEO

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu vând casa în care locuiesc. Vedeta a dezvăluit pe o rețea de socializare motivul pentru care ea și soțul ei au luat o astfel de decizie, dar și de cât timp se gândeau la o astfel de schimbare.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au făcut o dezvăluire surprinzătoare pentru fanii lor, anunțând că au pus la vânzare casa în care locuiesc în prezent. Motivul acestei decizii neașteptate? Dorința de a se muta într-o locuință mai spațioasă, potrivit declarațiilor lor recente.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Cristina Șișcanu a anunțat că vor vinde casa

Casa lor actuală, cu camere spațioase, băi mari și dotări moderne, nu le mai satisface nevoile în momentul de față, motiv pentru care au luat această hotărâre importantă.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Cristina Șișcanu a făcut acest anunț prin intermediul platformei sale de socializare preferate, Facebook, subliniind că au avut această decizie în plan de aproximativ un an de zile și că acum este momentul să treacă la acțiune.

Această decizie nu este lipsită de provocări, mai ales în ceea ce privește procesul de mutare, dar cei doi sunt hotărâți să facă acest pas.

Ce vor lua cei doi din locuință

Cristina Șișcanu a subliniat faptul că nu intenționează să ia prea multe din locuința lor actuală și vor lua doar lucrurile personale, precum haine și acte. Casa lor a fost „supusă” unor renovări semnificative în ultimii doi ani, inclusiv modernizarea bucătăriei și a băii de jos, ceea ce o face extrem de atractivă pentru potențialii cumpărători.

În următoarea perioadă, cuplul se va concentra pe procesul de vânzare a casei lor actuale și apoi vor începe căutările pentru o locuință mai mare și mai adecvată nevoilor lor.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191