Cristina Spătar, petrecere de 3 zile și 3 nopți în Dubai, de ziua ei! I-a cântat Jason Derulo, a petrecut pe iaht și a fost cazată într-un apartament de 200 metri pătrați în celebrul hotel Burj al-Arab!

Cristina Spătar, petrecere de 3 zile și 3 nopți în Dubai, de ziua ei! I-a cântat Jason Derulo, a petrecut pe iaht și a fost cazată într-un apartament de 200 metri pătrați în celebrul hotel Burj al-Arab!

Cristina Spătar a împlinit 52 de ani pe 17 iunie și aniversarea a prins-o anul acesta pe Regina R&B-ului în Dubai, alături de familie și de o mare gașcă de prieteni. Soțul vedetei, omul de afaceri și milionarul vâlcean Vicențiu Mocanu, a avut grijă ca artistei să nu îi lipsească nimic și să se simtă super răsfățată și în centrul atenției de ziua ei, astfel că i-a pregătit câteva zile de vis în Dubai.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Cristina Spătar s-a cazat chiar în celebrul Burj al-Arab din Dubai, acolo unde timp de trei nopți a stat cu soțul ei într-un apartament de 200 de metri pătrați, cu scară interioară și un super view, al cărui preț pe noapte a depășit suma de de euro.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Artista a făcut plajă la piscina singurului hotel de 7 stele din lume unde luxul și opulența te întâmpină imediat, chiar de la intrare, ca într-un adevărat paradis. Totul a fost la superlativ. Sărbătorita a avut parte chiar de ziua ei de un super concert al celebrului Jason Derulo și a dansat pe cele mai tari hituri ale acestuia. Alături i-a fost și Costi Ioniță cu care vedeta s-a întâlnit în Dubai. După prima seară petrecută cu mare stil, a mai urmat o zi intensă. S-a închiriat un iaht special pentru petrecerea aniversară a vedetei care a avut loc chiar în ziua în care Cristina Spătar a împlinit 52 de ani, pe 17 iunie.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

S-a cântat și s-a dansat pe iahtul care a „defilat” prin cele mai tari locații ale Dubaiului, și cu toții s-au răsfățat cu o plimbare de invidiat prin Dubai Marina și nu numai. De pe iaht s-au putut admira din plin Burj al-Arab, Atlantis The Palm și multe alte atracții turistice din Dubai. Și seara s-a încheiat într-o altă locație de top, la restaurantul Urla din Dubai, acolo unde sărbătorita a suflat din nou în lumânări și a fost tratată regește.

Cristina Spătar, cadouri peste cadouri de ziua ei! Genți și încălțări de firmă de la brandul ei favorit 

Pe lângă petrecerea de 3 zile în Dubai și organizarea unei zile de naștere ca în povești, artista a primit de la soțul ei și alte cadouri, printre care un ceas pe care și l-a dorit, un colier cu diamante și 4 dintre gențile ei preferate, de la un brand renumit. În plus, artista a mai primit și mai multe perechi de  încălțăminte de la brandul ei favorit, parfumuri, flori și extrem de multe urări de la „La mulți ani”, torturi și prăjituri cu foițe de aur.

Mă simt împlinită! Sunt într-un moment foarte frumos al vieții mele! Am petrecut așa cum mi-am dorit de ziua mea și am avut alături oameni de suflet. Am ales să am lângă mine într-un moment așa special, familia și prietenii de suflet. 

Le mulțumesc tuturor prietenilor care au ținut să mă felicite și să îmi transmită cele mai frumoase gânduri de ziua mea. Am primit cele mai frumoase urări, mai multe ca niciodată!”, a mărturisit Cristina Spătar acum, după cea mai frumoasă petrecere de ziua ei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191