CTP dă de pământ cu Piedone, iar internetul râde în hohote: „Se taie scurt discuția și se trece la alte subiecte”

CTP dă de pământ cu Piedone, iar internetul râde în hohote: „Se taie scurt discuția și se trece la alte subiecte”

După ce Piedone și-a lansat vineri programul intitulat „Contractul cu bucureștenii”, prezentându-se ca „omul care încă mănâncă parizer, da, încă mănâncă usturoi”, CTP a reacționat vehement împotriva sa.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

CTP a criticat aspru programul electoral al candidatului PUSL la Primăria Capitalei, pe care l-a numit „Parizer Usturoi”, acuzându-l de „o rafală de agramatisme” și de „fraze fracturate, începute și suspendate”. Postarea sa pe Facebook a fost distribuită de sute de urmăritori și a stârnit un val de comentarii. Mai jos este mesajul integral al lui CTP:

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

„Candidatul Parizer Usturoi – doar un aperitiv” „Piedone își prezintă, la sediul partidului PUPUSIL, «Contractul cu bucureștenii»”. Începe prin a declara: «Eu n-am program, eu am un contract. Cu bucureștenii». După doar un minut, „Vă prezint acum programul meu”. Urmează apoi o serie de agramatisme, fraze fragmentate și neterminate, în timp ce informează asistența că încă mănâncă parizer și usturoi, adăugând alte afirmații fără sens și o poveste absurdă: „Eu am fost dintotdeauna miner de diamante pentru dumneavoastră, dar n-am știut niciodată să le șlefuiesc”. Apoi, cheamă pe scenă un tânăr cu părul prins în coc care să se ocupe de șlefuire. Continuă apoi să citească cu încăpățânare și silabisind punctul 1, dintre cele 12 ale programului sau contractului, din care se deduce că va oferi zeci de milioane de euro cetățenilor.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Este prea mult chiar și pentru postul lui Dan Voiculescu, singurul care transmitea promisiuni absurde către bucureșteni din partea candidatului Parizer Usturoi. Drept urmare, se taie scurt discuția și se trece la alte subiecte”, a scris CTP într-un articol pentru Republica care a adunat pe Facebook câteva sute de aprecieri.

Vineri, Piedone și-a prezentat programul electoral în fața susținătorilor și membrilor PUSL, incluzând puncte privind atragerea de fonduri pentru administrația locală, rezolvarea problemelor din trafic și termoficare, precum și transformarea Bucureștiului într-un „smart city”.

El a criticat administrația anterioară pentru lipsa implementării și a declarat că vrea să ofere un contract către cetățeni în loc de un program electoral obișnuit. În contrast cu actualul primar, a subliniat că este un om simplu și că priorizează nevoile cotidiene ale oamenilor.

Piedone a pledat pentru modernizarea orașului și adaptarea la tehnologie pentru a face față provocărilor viitoare, criticând lipsa de progres a administrației anterioare în acest sens.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191