Cu ce actriță a înlocuit-o Joe Manganiello pe Sofia Vergara la doar două luni de la despărțire

Cu ce actriță a înlocuit-o Joe Manganiello pe Sofia Vergara la doar două luni de la despărțire

Abia ce s-a despărțit de Sofia Vergara, iar Joe Manganiello și-a găsit deja o altă femeie cu carfe o înlocuiește pe frumoasa actriță cu origini latine. Joe a fost observat alături de actrița Caitlin O’Connor, care este mai tânără cu 13 ani decât el, în timp ce ieșeau de la o sală de sport.

Casa primarului Alin Moldoveanu: 10 camere, 2.850 mp, construită din pensia de 1000 lei a mamei

Cu cine a înlocuit-o Manganiello pe Vergara

Manganiello, în vârstă de 46 de ani, și Connor, în vârstă de 33 de ani, au fost văzuți plecând de la Gold’s Gym din Venice, California, joi, 14 septembrie, potrivit unor fotografii obținute de Page Six. Cei doi au fost văzuți mergând unul lângă altul și discutând înainte de a se urca într-un SUV Cadillac și de a pleca împreună.

Fapte penale: Primarul din Păuleşti, Sandu Tudor, comite trafic de influență şi instigare la abuz în serviciu

Ambii actori erau îmbrăcați pentru a transpira, Manganiello purtând un maiou alb și pantaloni, iar Connor purtând un top albastru cu mânecă lungă și jambiere negre. Ieșirea celor doi vine la mai puțin de două luni după ce Manganiello a cerut divorțul de Sofia Vergara. 

BREAKING/ Prefectul Emil Drăgănescu blochează proiectul lui Tudone de „mituire” a primarilor PNL: „Vom ataca în instanță această ilegalitate!”

Caitlin O’Connor are 33 de ani, s-a născut în Los Angeles, dar a crescut în Uniontown, Pennsylvania. Ea a absolvit UCLA și este de profesie actriță, model și prezentatoare TV. De-a lungul timpului a apărut în „Two and a Half Men”, în „The Wolf”, „Comedy Bang! Bang!”, „American Satan”.

De ce au divorțat Sofia Vergara

Am luat dificila decizie de a divorța”, a spus perechea într-o declarație comună pe 17 iulie, cu câteva zile înainte ca Manganiello să depună oficial actele. „Ca doi oameni care se iubesc și țin foarte mult unul la celălalt, vă rugăm politicos să ne respectați intimitatea în acest moment, în timp ce parcurgem această nouă etapă a vieții noastre.”

Vergara a depus setul de documente legale în luna august, în care a cerut instanței să pună în aplicare acordul prenupțial dintre ea și Manganiello. În documente se precizează că Vergara dorește ca anumite bunuri să rămână în proprietatea ei și să își mențină veniturile de dinainte și din timpul relației cu Manganiello. Atât Vergara, cât și Manganiello lucrează la acordul de divorț, inclusiv la custodia câinelui lor.

După aflarea veștii despărțirii lor, o sursă a declarat în exclusivitate pentru Us că Vergara și Manganiello, care au fost căsătoriți timp de șapte ani înainte de a se despărți, nu mai erau „pe aceeași lungime de undă” în relația lor.

Ea prefera să iasă în oraș cu prietenii, iar el prefera să stea acasă, așa că nu petreceau mult timp împreună”, a explicat persoana din interior. „Trăiau vieți separate de aproximativ un an, așa că era timpul să pună punct”.

În ciuda faptului că s-au îndepărtat, Manganiello și Vergara obișnuiau să aibă multe lucruri în comun – inclusiv antrenamentele lor. Vergara s-a destăinuit anterior despre faptul că vedeta Magic Mike a inspirat-o să se concentreze pe sport.

Am făcut mai multe exerciții acum pentru că Joe, bineînțeles, adoră să facă exerciții și înțeleg mai mult cât de important este pentru sănătate”, a declarat Vergara pentru Extra în 2015. „Uneori o facem împreună. Avem un antrenor care face în același timp.”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191