Cu ce băutură cu alcool a servit-o Măruță pe Gabriela Cristea, în podcast. I-a oferit și o sticlă, cadou: „O beau cu soțul”

Cu ce băutură cu alcool a servit-o Măruță pe Gabriela Cristea, în podcast. I-a oferit și o sticlă, cadou: „O beau cu soțul”

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, „Acasă la Măruță”, Gabriela Cristea a făcut mai multe confesiuni de suflet. Până să-și găsească fericirea alături de Tavi Clonda, prezentatoarea TV a suferit extrem de mult în fosta căsnicie și a simțit pierderi pe toate planurile. Vedeta nu a fost primită oricum în studio, ci a fost întâmpinată cu o șampanie imperială. 

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Gabriela Cristea, dezvăluiri în podcastul lui Cătălin Măruță

Gabriela Cristea a făcut dezvăluiri în podcastul lui Cătălin Măruță. Se știe deja faptul că vedeta a trecut printr-una dintre cele mai grele perioade din viața sa pe timpul relației cu Marcel Toader, care a durat 5 ani și care s-a deteriorat încă de la început. Mai mult, vedeta a dezvăluit și pierderile financiare pe care le-a avut de-a lungul acestei perioade, când fostul soț i-a luat toți banii din conturi, fără ca aceasta să știe.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Ce băutură au servit Cătălin Măruță cu Gabriela Cristea 

În timpul interviului, prezentatoarea TV a fost servită de Cătălin Măruță cu cel mai vechi vin spumant din România. „Este vinul spumant al Casei Regale. A fost servit chiar la ceremonia de încoronare a regelui Ferdinand din 1922.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

E din portofoliul grupului Alexandrion”, a declarat Cătălin MăruțăNu pleci cu mâna goală acasă, pleci cu o sticlă. Dar acum am pus așa în pahare, să dăm noroc. E și rece! E a ta, să știi că pleci cu ea”, a adăugat Măruță.Gabriela Cristea a spus că o va bea cu soțul acasă. 

Gabriela Cristea a fost acuzată că a consumat alcool înainte de emisiune

În urmă cu câteva luni, Gabriela Cristea a fost acuzată de contul de Instagram Viperele Vesele că s-a prezentat la emisiunea pe care o prezintă, „Mireasa – Capriciile iubirii”, după ce consumase alcool.

„Cum să îmi permit vreodată, în viața mea, să mă duc la mine în emisiune ( – în stare de ebrietate), eu îmi respect meseria pe care o am! Și, pe lângă asta, eu nu consum alcool!”, a mărturisit acum Gabriela Cristea.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191