Cu ce musafiri nepoftiți s-au trezit Jojo și Paul Ipate la nuntă? Cei doi s-au căsătorit religios

Cu ce musafiri nepoftiți s-au trezit Jojo și Paul Ipate la nuntă? Cei doi s-au căsătorit religios

Cătălina Grama, alias Jojo, și Paul Ipate au spus „Da!” și în fața lui Dumnezeu, luni, 21 august. Ceremonia a avut loc într-un cadru de poveste, în afara Bucureștiului, unde mirii s-au trezit și cu niște musafiri nepoftiți.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

La fel ca la cununia civilă din Italia, din urmă cu câteva săptămâni, și la cea religioasă Cătălina Grama, alias Jojo, și Paul Ipate au ales un cadru idilic, de poveste. Nunta a avut loc în mijlocul naturii, într-un hambar din afara Bucureștiului, situat lângă o pădure.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Tematica aleasă la nunta, unde au fost prezenți doar prietenii apropiați și familia, a fost „Visul unei nopți de vară”, piesa lui William Shakespeare.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

„Ce frumos este când îți sărbătorești iubirea! Ne-am unit spiritual, alături de familie și de prieteni, într-un cadru de poveste. A fost mai mult decât ne-am imaginat!

Ne-am ales ca tematică, pentru că suntem actori, «Visul unei nopți de vară», piesa lui Shakespeare. Daniel Nora a făcut întreg conceptul să devină realitate și a construit cu Purple Flowers o pădure magică în locația aleasă”, a povestit Jojo, pentru Pro TV.

Jojo: „Ne-au vizitat câteva căprioare, ca într-o poveste”

Cum hambarul din lemn se afla chiar lângă pădure, în toiul nunții, în zonă, și-au făcut apariția și niște musafiri nepoftiți, care i-au lăsat fără suflare pe invitați.

„A fost un vis frumos pentru noi și totul s-a petrecut într-o atmosferă foarte relaxată. La un moment dat, pe seară, ne-au vizitat și câteva căprioare, ca într-o adevărata poveste. Te iubesc, soțul meu minunat până la cer și după!”, a scris frumoasa mireasă, pe pagina ei de Instagram.

Jojo a schimbat alte două rochii

Jojo a ales să poarte două rochii în ziua în care a pășit la altar alături de Paul Ipate, în timp ce, pentru cununia civilă din Italia, actrița a îmbrăcat alte trei rochii, purtând semnătura aceluiași designer român.

Am purtat două rochii alese împreună cu stilista mea, Eli Adam, de la La Mode Toujours, create de tot de Cristina State cea care mi-a creat și rochiile pentru cununia civilă, iar Paul a purtat un costum semnat de Adina Buzatu.

Le mulțumim tuturor că au participat la visul nostru din această vară și ne simțim binecuvântați că ne-am unit și spiritual”, a mai spus Cătălina Grama, pentru PRO TV.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191