Cu ce poți înlocui balsamul de rufe. Ingredientul care se găsește în toate bucătăriile

Cu ce poți înlocui balsamul de rufe. Ingredientul care se găsește în toate bucătăriile

Balsamul de rufe nu lipsește din locuințele gospodinelor, fiind folosit la împrospătarea hainelor. Dacă ai rămas fără sau vrei să folosești ingredientele naturale, amestecul de mai jos este soluția ideală pentru tine.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Balsamul de rufe este nelipsit din locuințele noastre. El oferă un miros plăcut hainelor și le face mai moi. Se poate înlocui și cu ingrediente naturale, pe care le găsim în orice gospodărie, fiind esențiale.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Cu ce se poate înlocui balsamul de rufe

Dacă ai rămas fără balsam de rufe și nu știi cu ce poate fi înlocuit, avem soluția. Ingredientul natural de care ai nevoie se găsește chiar în debaraua noastra. Va oferi un miros plăcut hainelor și le va menține pufoase o perioadă îndelungată.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Oțetul de mere este salvarea când nu mai aveți balsam de rufe. Hainele se înmoaie natural și este un înlocuitor excelent. Adăugați aproximativ o jumătate de cană de oțet de mere în compartimentul pentru balsam al mașinii de spălat. Acesta va ajuta la înmuierea țesăturilor, reducerea electricității statice și îndepărtarea mirosurilor neplăcute. Oțetul de mere nu lasă miros persistent pe haine după uscare.

Dacă nu vrei să-l folosești așa simplu și îți dorești un miros plăcut, se poate combina cu bicarbonat și uleiuri esențiale. Bicarbonatul are o mulțime de proprietăți și ne ajută să ne curățăm casa în diferite moduri. Astfel, că este util și pentru spălarea hainelor.

Oțetul de mere și bicarbonatul îți salvează hainele

Pentru un efect și mai bun al ingredientelor naturale asupra hainelor, ele se amestecă și se pun în mașina de spălat. Ai nevoie de o lingură de bicarbonat pentru fiecare măsură de oțet și nu trebuie să treci cu vederea acest pas, apoi se amestecă cu lingura. La final se adaugă ulei esențial în compoziție sau direct în cuva mașinii de spălat.

Adăugați câteva picături de ulei esențial (cum ar fi lavandă, eucalipt sau citrice) pe o bucată de țesătură sau o bucată de burete și aruncați-o în uscător împreună cu hainele. Acest lucru va lăsa un miros proaspăt și plăcut pe haine.

CITEȘTE ȘI: De ce e bine să amesteci drojdie cu detergent. Trucul care îți poate fi de mare ajutor

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191