Cu ce se ocupă fiica Andreei Bănică. La 14 ani, Sofia are o nouă pasiune: „Dacă nu ies nici acum, plâng”

Cu ce se ocupă fiica Andreei Bănică. La 14 ani, Sofia are o nouă pasiune: „Dacă nu ies nici acum, plâng”

Andreea Bănică este una dintre cele mai renumite artiste muzicale, iar pe plan personal are o viață frumoasă. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Lucian Mitrea, și au devenit părinții a doi copii minunați – Sofia și Noah- vedeta având grijă să îi lase pe cei mici să-și descopere pasiunile, încă de la o vârstă fragedă. Recent, Sofia i-a surprins pe fanii mamei sale după ce aceasta i-a dezvăluit una dintre pasiuni: aceea de a pune unghii.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Nu, nu este o glumă! Sofia, copilul cel mare al Andreei Bănică, a fost pozat chiar de către ea în timp ce îi făcea manichiura. Fanii au rămas plăcuți surprinși să vadă că la o vârstă fragedă deține astfel de aptitudini. 

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Fiica Andreei Bălan a învățat să pună unghii

Cântăreața dintotdeauna a fost transparentă cu publicul ei, în ciuda reacțiilor acide de care a avut parte în anumite momente. Recent, Andreea Bănică le-a arătat celor de acasă o fotografie în care fiica sa îi face manichiura și, din imagine, se observă că deține aptitudinile pentru a realiza o manichiură ca la carte, mai ales că deja știe să folosească pila electrică de unghii. 

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Dacă ești atent la detalii, vei observa cum micuța are deja unghii lungi, roze, semn că este extrem de pasionată de această meserie. 

Ce spune vedeta despre un al treilea copil

Întrebată deseori în trecut dacă își mai dorește un al treilea copil, Andreea Bănică a mărturisit că nu se mai simte pregătită pentru acest pas. În schimb, le-a îndemnat pe toate femeile care își doresc să devină mame să o facă între 25-30 de ani. 

„E prea târziu pentru un al treilea copil! Dacă nu aș fi rămas de tânără fără părinți, poate aș fi avut 3-4 copii. Vă sfătuiesc să faceți copii de pe la 25 până în 30 de ani! Sunteți și voi tot copii și va fi mai ușor să vă puneți la mintea lor fără mari eforturi. După 30 de ani este diferit”, a scris Andreea Bănică pe InstaStory.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191