Cu ce se ocupă fiica Loredanei Groza. Tânăra nu a urmat calea mamei sale

Cu ce se ocupă fiica Loredanei Groza. Tânăra nu a urmat calea mamei sale

În ciuda faimei și recunoașterii de care se bucură Loredana Groza în lumea muzicii, fiica ei, Elena Boncea, a ales să își croiască propriul drum, departe de lumina reflectoarelor. La vârsta de 25 de ani, Elena Boncea a devenit o apariție remarcabilă și o surpriză pentru fanii mamei sale, Loredana Groza, care au avut șansa de a o vedea într-un eveniment recent.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Elena Boncea: o prezență discretă și o carieră surprinzătoare

Despre tânăra de 25 de ani se știe că este extrem de apropiată de mama ei celebră și că se bucură de o relație specială cu aceasta. Chiar dacă părinții ei sunt figuri importante în showbiz-ul românesc, Elena preferă să rămână în umbra lor, evitând scandalurile și expunerea mediatică excesivă.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Fotografiile recente publicate de Loredana Groza pe rețelele de socializare au surprins pe mulți, dezvăluind o altă latură a artistei celebre – aceea de mamă mândră. Loredana și Elena au fost fotografiate în India, unde participau la o conferință susținută de un guru faimos.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Fiica Loredanei Groza este o femeie independentă și de succes

La vârsta de 25 de ani, Elena Boncea nu mai este văzută ca o copilă, ci ca o femeie independentă și sigură pe sine. Cu o frumusețe uimitoare, moștenită de la mama sa, tânăra a atras complimentele internauților.

Contrar așteptărilor legate de fiicele celebrităților care urmează adesea pașii părinților, Elena a ales o cale diferită. Ea își desfășoară activitatea în spatele scenei, fiind producător la unul dintre cele mai de succes posturi de radio din țară. Alegerea surprinzătoare a carierei sale indică determinarea și independența ei în a-și croi propria cale în lumea mediatică.

Este o bucurie să împart cu ea o parte importantă din ce mi se întâmplă„, a mărturisit Loredana Groza într-un interviu recent, evidențiind legătura strânsă pe care o împărtășește cu fiica sa în cadrul experiențelor lor de călătorie și explorare a diversității culturale din întreaga lume. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191