Cu ce se ocupă ispita Daria Cuflic după „Insula Iubirii”. Are mare succes: „Cu ajutorul emisiunii mi-am şi promovat afacerea”

Cu ce se ocupă ispita Daria Cuflic după „Insula Iubirii”. Are mare succes: „Cu ajutorul emisiunii mi-am şi promovat afacerea”

Daria Cuflic e ispită la „Insula Iubirii”, sezonul 7, care e difuzat acum la Antena 1. Dincolo de apariția ei pe micul ecran, aceasta are o afacere, care are mai mare succes acum, după ce ispita a apărut la televizor.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Într-un interviu pentru Playtech, ispita Daria Cuflic a vorbit despre experiența și rolul ei la „Insula iubirii”, emisiune în care s-a apropiat mult de Robert Kovacs, care s-a și despărțit în show de iubita Ema Oprișan. „Experiența Insula Iubirii a fost una inedită. Nu m-am aşteptat că poţi trăi atâtea, într-o perioadă scurtă de timp, doar 21 de zile, deloc suficiente ca să ne arate pe noi, pe fiecare, pe deplin.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Mai ales că, puşi în situaţii limită, cu toţii avem anumite reacţii. Este foarte uşor să judeci din comoditatea living-ului tău, fără să te pui în contextul celui pe care îl judeci”, a spus ea.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Și a continuat: „Insula mi-a arătat tot ce nu vedeam sau nu auzeam despre mine. Nu am avut intenția să stric relații sau să rănesc pe cineva, ci sa îi ajut să-și testeze relațiile. Am rămas aceeași persoană plină de viață, dar am decis să mă concentrez mai mult pe creșterea și dezvoltarea mea personală.

Ce am învăţat, pe propria piele, în contextul emisiunii, este că trebuie să lucrez mai mult pe partea emoţională, pentru că mă lovesc de mai multe lucruri acum, fiind foarte expusă”.

În prezent, ea deține un magazin online cu haine, vinde costume de vară ale căror prețuri pornesc de la 600 de lei, dar și rochii cu prețuri de peste 400 de lei. În același interviu, ea recunoaște că emisiunea a ajutat-o să își promoveze afacerea.

„Sigur că am fost şi judecată, însă tot cu ajutorul emisiunii mi-am şi promovat afacerea mea, cu haine. E o experienţă, ca în viaţă, ai şi de pierdut, şi de câştigat”, a spus Daria Cuflic, care nu a dezvăluit dacă va avea rolul de ispită și în sezonul următor.

„Vreau sa rămână un mister, deocamdată, dacă aş repeta experiența Insula Iubirii. Întocmai cum sunt şi eu, misterioasă, dar până la un alt sezon, vă invit să urmăriți deznodământul acestuia”, a încheiat ea interviul.


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Daria Cuflic (@dariacuflic)

 

Newsbee Urmărește ultimelenoutăți în format video Play

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191