Cu ce se ocupă soția lui Denis Ștefan, după ce s-a retras de la Cronica Cârcotașilor. „M-am apucat la un an după nașterea celei de-a doua fetițe”

Cu ce se ocupă soția lui Denis Ștefan, după ce s-a retras de la Cronica Cârcotașilor. „M-am apucat la un an după nașterea celei de-a doua fetițe”

Cristina Ștefan, soția actorului Denis Ștefan, s-a retras de la Cronica Cârcotașilor în 2021, după ce a adus pe lume cea de-a doua fetiță. Cât timp s-a concentrat pe viața de familie, bruneta a luat o decizie importantă, fiind susținută și de mama ei.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Cristina a fost îndemnată de mama ei să facă pilates pentru a fi în cea mai bună formă, dar și să se specializeze în domeniu, așa că a făcut un curs care îi atestă statutul de trainer. Cristina Ștefan este mamă a două fetițe care vor împlini peste câteva luni 10 ani, respectiv 2 ani.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

„Este un vis pe care sper să-l împlinesc anul acesta. Am urmat cursuri pentru a fi trainer. A plecat totul de la mama mea, care predă de peste 5 ani pilates reformer. Inițial am mers pentru mine, pentru tonus, voie bună.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

M-am apucat la un an după nașterea celei de-a doua fetițe. A fost ceva de genul: Hai, mamă, vrei să mai ieși un pic din casă să faci altfel de mișcare decât fitnessul clasic și cardio?. Și mi-a plăcut foarte mult. Mama m-a îndrumat să fac și cursul: Nu se știe, poate predai la un moment dat.

Am fost, am făcut cursul și cu acte în regulă sunt instructor de aerobic, pilates și fitness. Le-am luat pe toate în cazul în care vreau să predau mai multe chestii. Dar în principal pilates reformer și sper să reușesc din toamnă să le invit pe doamne la mine la oră”, a declarat, pentru , Cristina Ștefan.

Pe 9 iulie, Cristina Ștefan împlinește 32 de ani. „În weekend e ziua mea, împlinesc 32 de ani. Merg la mare o zi, pentru că atât pot lăsa fetele, petrec și cu ele înainte. Ziua mea e pe 9 iulie pică duminică.

Plecăm sâmbătă și ne întoarcem duminică, stăm și noi liniștiți o seară după ce o să petrecem înainte cu familia. Nu îmi doresc nimic, mă gândesc foarte mult la proiectul acesta al meu cu pilates. Îmi doresc să se concretizeze și să muncesc pentru mine”, a spus, pentru , soția lui Denis Ștefan.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191