Cu ce se ocupă Teo Trandafir, după ce a rămas fără emisiune la Kanal D. Prezentatoarea le-a spus fanilor: „Viața îți dă o zi de relaxare”

Cu ce se ocupă Teo Trandafir, după ce a rămas fără emisiune la Kanal D. Prezentatoarea le-a spus fanilor: „Viața îți dă o zi de relaxare”

Teo Trandafir are cu ce să se ocupe, după ce a rămas fără emisiune la Kanal D, „Teo Show” fiind scoasă din grila de toamnă a postului. Prezentatoarea e în strânsă legătură cu fanii ei, cărora le arată frânturi din activitățile pe care le are în prezent.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Până în vara acestui an, Teo Trandafir apărea aproape zilnic pe micul ecran, cu „Teo Show”. Lucrurile s-au schimbat radical în această toamnă, când șefii de la Kanal D au decis să scoată de pe post emisiunea prezentatoarei. Momentan, ea a rămas fără niciun proiect în televiziune și nu se cunosc detalii despre un nou format pe care l-ar putea prezenta.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Teo Trandafir: „Viitorul ne va arăta ce are rezervat”

Pentru , Teo Trandafir a confirmat informația apărută în presă. Emisiunea „Teo Show” nu va mai difuzată la Kanal D. Show-ul de divertisment era pe micul ecran din anul 2013. Și pentru fanii ei, pe Instagram, prezentatoarea a spus: „Am luat o pauză”.

DIICOT și Poliția Română: descinderi și percheziții la membrii unor rețele de trafic de droguri, trafic de persoane și pornografie infantilă

„Viitorul ne va arăta ce are rezervat pentru noi! Mulțumesc mult!”, le-a mai transmis vedeta urmăritorilor, care și-au exprimat în repetate ocazii, în mediul online, dorința să o vadă pe prezentatoare din nou la TV.

Chiar dacă nu mai apare la TV, Teo Trandafir e activă pe rețelele de socializare, pe Facebook și Instagram. Postează uneori fotografii și filmulețe cu activitățile pe care le are. Recent, ea s-a relaxat în Grădina Botanică din București.

„Dacă viața îți dă o zi de relaxare, vii cu mine în Grădina Botanică!”, a scris ea în mediul online. Totodată, prezentatoarea a călătorit și în mai multe locuri din țară, s-a relaxat, a cunoscut și oameni noi.


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Teo Trandafir | TV HOST (@teotrandafir)


 

Unde lucrează Teo Trandafir, după ce a rămas fără emisiune la Kanal D

Dacă nu mai apare la TV, Teo Trandafir apare la Radio Impuls. Acolo, prezentatoarea a și povestit amănunte din cariera ei. „Eu am doar o formație de om de radio. La televizor am ajuns complet întâmplător, pentru că am fost nevoită.

Matinalul nostru de atunci mergea foarte prost și m-au chemat într-o vineri ca să îmi spună că de luni eu preiau matinalul, eu neștiind să-l fac. Luni dimineață a fost înfiorător, pentru că nu înțelegeam ritmul, nu pricepeam mai nimic, eram și pe jumătate adormită, dar am învățat atunci un lucru care nu m-a mai părăsit, și anume să râd.(…)

Râdeam patru ore în fiecare zi, ieșeam extenuați de acolo nu neapărat pentru efortul pe care îl depuneam, ci pentru faptul că râdeam nonstop”, a povestit vedeta.

Newsbee Urmărește ultimelenoutăți în format video Play

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191