Cu ce trebuie să stropești roșiile pentru a crește mari și gustoase. Amestecul minune din ingrediente naturale

Cu ce trebuie să stropești roșiile pentru a crește mari și gustoase. Amestecul minune din ingrediente naturale

Doar adevărații grădinari știu acest truc. Există un secret pentru recolta de roșii din „spatele casei” care dacă este aplicat așa cum scrie la carte poate face tomatele extrem de gustoase și de suculente. Procedeul trebuie făcut fix când legumele încep să prindă culoare.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Pentru a avea o recoltă de roșii suculente și gustoase, există un amestec pe care îl puteți prepara acasă, rapid, și care nu este deloc costisitor. Procedeul trebuie aplicat când tomatele încep să se înroșească.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Trebuie spus că secretul este o soluție care poate fi folosită nu doar pentru roșii. Este ideală și în cazul altor legume precum morcovii, ceapa și sfecla și multe altele.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Cel mai bun moment pentru a trata plantele

Experții în domeniu spun că, cel mai bun moment pentru a trata plantele este în timpul fructificării active. De exemplu, în cazul roșiilor când acestea încep să se înroșească.

Soluția secretă care va asigura o recoltă generoasă și un gust excepțional pentru roșiile dumneavoastră

Amestecul pentru roșii sănătoase și gustoase este ușor de preparat, costă foarte puțin și, cu siguranță, va da roade. De aceea, vă recomandăm să încercați.

Iată ce ingrediente ai nevoie pentru  amestecul minune

Pentru acest amestec vei avea nevoie de câteva ingrediente. Iată despre ce este vorba:

– 1 cană de 250 ml cu cenușă de lemn- Apă- 1 lingură de sare

Cum se prepară

1. Diluați cenușa de lemn în apă într-o cană de 250 ml.

2. Adăugați o lingură de sare în soluție și amestecați bine.

3. Lăsați amestecul să stea timp de 2-3 zile pentru a vă asigura că ingredientele sunt bine omogenizate.

4. Imediat ce soluția este gata, puteți să începeți să o folosiți pentru a uda plantele. Turnați aproximativ o jumătate de litru de soluție la rădăcina fiecărei roșii.

Cenușa de lemn oferă minerale și nutrienți importanți care sunt necesari pentru dezvoltarea sănătoasă a plantelor. Datorită conținutului său ridicat de calciu, cenușa de lemn este un aditiv de sol ideal pentru plantele iubitoare de acest mineral.

Experimentați și bucurați-vă de roșiile delicioase!

Cu acest simplu truc, veți putea savura roșiile cele mai gustoase și suculente din propria grădină, aducând un plus de savoare fiecărei mese!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191