Cu ce zodii se potrivește Vărsătorul. Alături de acești nativi vor cunoaște dragostea adevărată

Cu ce zodii se potrivește Vărsătorul. Alături de acești nativi vor cunoaște dragostea adevărată

Despre nativii Vărsător se spune că sunt cei mai excentrici din zodiac și vor face orice să fie în centrul atenției. Prin urmare, există câteva zodii cu care se vor potrivi, dar și câteva cu care mai bine ar evita o relație. Din prima categorie fac parte zodiile de Aer și Foc.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Vărsătorul este semn de Aer, ceea ce înseamnă că știu să se adapteze cu ușurință la la situații imprevizibile. În aceeași măsură, deși nu par impulsivi, se poate ca la nervi să arunce cu vorbe grele, pe care mai apoi să le regrete.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Ce zodii se potrivesc cu nativii Vărsător

Vărsătorii fac casă bună cu semne de Aer, și anume Gemeni și Balanță. În primul caz, se poate să iasă cu „scântei” pentru că ambele semne pot să pară aeriene și vor pune distracția pe primul plan. Relația lor poate dura, dar faptul că le lipsește stabilitatea poate să îi afecteze, de aceea, vor trebuie să învețe să fie serioși și atunci când situația o cere.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Vărsătorii se mai potrivesc și cu nativii Balanță. Față de relația cu Gemenii, o relație cu Balanțele este mult mai echilibrată, pentru că acești nativi știu cum să îi aducă cu picioarele pe pământ pe Vărsători. Legătura lor va fi una durabilă și lipsită de certuri, pentru că știu cum se gestioneze chiar și acele momente tensionate.

Cu ce zodii se mai potrivesc acești nativi

Vărsătorii se mai potrivesc și cu semnele de Foc, anume Berbec, Leu și Săgetător. În primul caz, ambii nativi sunt curioși și este posibil să ajungă rapid într-o relație, dar nu va dura prea mult până când vor ajunge la certuri, având în vedere impulsivitatea Berbecului.

În schimb, cu un Leu alături, Vărsătorul va duce viața lipsită de grijă la care visează. Ambii își doresc confort și vor dedica mare parte din timp vieții de familie. Despre compatibilitatea dintre Vărsător și Săgetăror se crede că este una reușită, dar cu mari eforturi. Acești nativi se vor susține reciproc, dar mai întâi, vor avea de învățat cum să gestioneze provocările din relație, dar cum atracția este mare, este puțin posibil să nu se înțeleagă.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191