Cu cine a apărut Meghan Markle la Invictus Games. Fosta actriță este angajata ei

Cu cine a apărut Meghan Markle la Invictus Games. Fosta actriță este angajata ei

După ce a călătorit din Los Angeles, Ducesa de Sussex s-a reunit cu soțul ei, Prințul Harry, la Düsseldorf, Germania. Ei s-au întâlnit cu prietenii și familiile concurenților din acest an. La jocurile Invictus, fosta actriță a arătat elegant într-o rochie-cămașă de culoare neagră, plisată. Iată cu cine au mai apărut cei doi la eveniment!

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Cu cine au apărut Prințul Harry și Meghan Markle la Jocurile Invictus

Prințul Harry și Meghan Markle nu puteau să lipsească de la celebrele Jocuri Invictus care au avut loc în Dusseldorf. Cei doi au fost însoțiți de actrița Beth Herlihy, care acum ar fi angajata lor. Aceasta este cunoscută pentru rolul ei ca stripteuză în „Hollyoaks Later”, dar și pentru aparițiile sexy de-a lungul timpului.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Meghan Markle a susținut un discurs la Invictus Games 2023

La eveniment, Meghan Markle a purtat o brățară cu mărgele pe încheietura mâinii. Pe aceasta scria „Eu sunt Invictus”, motto-ul evenimentului sportiv internațional. Markle, în vârstă de 42 de ani, a zâmbit în timp ce a urcat pe scenă alături de soțul ei pentru a ține un discurs. Tot atunci și-a cerut scuze că a ratat ceremonia de deschidere.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

„Este atât de special să fiu aici și îmi pare atât de rău că am întârziat puțin la petrecere. La fel ca mulți dintre voi, știm că este vorba despre familie și prieteni. Despre comunitatea pe care a creat-o Invictus. Așa că a trebuit să petrec puțin mai mult timp acasă pentru ca micuții noștri să fie bine”, a spus Meghan.

„Am luat milkshake-uri, am plecat la școală și apoi am aterizat aici acum câteva ore. Sunt încântată că primul eveniment pe care îl pot face cu Invictus este aici cu voi toți.”

Ce a mai transmis Meghan Markle

Markle și-a încheiat discursul cu un alt mesaj destinat celor doi copii ai ei: fiul Archie Harrison, de 4 ani, și fiica Lilibet Diana, de 2 ani.

„Distracție plăcută. Vă aclamam și abia așteptăm să aducem și copiii noștri. Să poată experimenta și ei cât de minunat este acest lucru”, a spus ea. „Vă mulțumesc mult.”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191