Cu cine a fost surprins Ciprian Marica pe litoral? Fostul fotbalist a fost nevoit să facă plajă într-o altă locație din Mamaia, după ce s-a închis plaja Caelia

Cu cine a fost surprins Ciprian Marica pe litoral? Fostul fotbalist a fost nevoit să facă plajă într-o altă locație din Mamaia, după ce s-a închis plaja Caelia

Ciprian Marica, apariție neașteptată pe litoralul românesc! După ce a fost închisă plaja Caelia, pe care acesta o administrează, fostul jucător de fotbal a fost nevoit să-și schimbe locația, însă nu de unul singur. Paparazzii Click! l-au surprins pe Ciprian Marica în compania fostului ginere al lui Traian Băsescu, Bogdan Ionescu.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

În plin sezon estival, Ciprian Marica și-a luat soția și pe cei doi băieți pe care îi au împreună și s-au relaxat la plajă. Lor li s-a alăturat și Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu. Liniștea și relaxarea cu siguranță ar fi fost mult mai plăcute dacă plaja Caelia, care se află în vecinătatea complexului rezidențial Caelia Residence, nu ar fi fost închisă. Aceștia s-au adaptat „noilor schimbări” și au ales o altă locație din zona Mamaia.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Familia Marica și Bogdan Ionescu, surprinși împreună pe litoral

În timp ce copiii fostului fotbalist se relaxau la soare, atenți fiind la ecranul telefonului mobil, adulții se preocupau de activitățile lor. Dacă Ioana Marcu își dedica întreaga atenție celor mici, soțul său și fostul ginere al lui Traian Băsescu păreau că omoară plictiseala de pe litoral. 

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„Plaja lui Marica” a fost închisă!

Fostul fotbalist este administratorul plajei Caelia din Mamaia, aflată în vecinătatea complexului rezidențial Caelia Residence, unde Marica deține și un apartament de lux. Acesta a investit sume mari de bani în administrarea plajei de un hectar din Mamaia. Plaja dispune și de o mică terasă și fostul fotbalist și-ar fi dorit să fie cât mai aproape de malul mării, pentru a evita ca turiștii să întâmpine probleme.

În ciuda faptului că Ciprian Marica a investit de euro în amenajarea locației, plaja este pustie de turiști, iar vina o atribuie autorităților.

„Domnilor, au trecut doi ani. Plaja arată așa, cu iarbă, buruieni. Care este soluția? E clar că nu ați gândit-o de la început. Dar măcar după doi ani de zile, așteptam să veniți cu o soluție. Imaginați-vă că un bătrân e la plajă și are nevoie la toaletă. Face 3 minute și 40 de secunde de la plajă la toaletă, într-un mers normal. Toată lumea își face nevoile în mare, pentru că nu poți să mai ajungi. Îți iei o înghețată, până la plajă s-a topit. Domnilor, au trecut doi ani, veniți cu o soluție. Seară bună!”, potrivit informațiilor apărute în presă.

Primarul din Constanța a retras autorizația de funcționare complexului Caelia din Mamaia

Vergil Chițac a semnat dispoziția privind încetarea valabilității autorizației de funcționare nr 540, modificată prin autorizația de funcționare nr 540 pentru desfășurarea activității de alimentație public emisă pentru societatea Caelia Mamaia.

Mai concret, Caelia Mamaia nu a funcționa în această vară în regim de alimentație publică. Plaja administrată de Marica din anul 201destinată are o suprafață de peste de metri. Prima parte este destinată doar persoanelor care locuiesc în complex, iar restul oamenilor de peste tot, care nu sunt nevoiți să scoată din buzunare sume mari de bani.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191