Cu cine a plecat în vacanță Raluca Pastramă, după zvonurile divorțului de Ibrahim. Se relaxează în Turcia

Cu cine a plecat în vacanță Raluca Pastramă, după zvonurile divorțului de Ibrahim. Se relaxează în Turcia

Raluca Pastramă se relaxează acum într-o vacanță de cinci stele în Antalya, Turcia. Vedeta nu a plecat alături de Ibrahim, soțul ei de care s-a zvonit că s-a despărțit, ci alături de alt bărbat important din viața ei.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

În urmă cu câteva zile, Raluca Pastramă s-a îmbarcat în avion și a ajuns rapid în Antalya. Nu a plecat singură, e alături de Bombo Pastramă, fratele ei, de partenera acestuia și de copilul lui. Din vacanță nu lipsesc nici fetițele Ralucăi din mariajul cu Pepe, Rosa și Maria.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Marele absent e Ibrahim, soțul Ralucăi Pastramă. De curând au apărut zvonuri că cei doi au divorțat. El nu apare în niciuna dintre fotografiile distribuite de fratele Ralucăi Pastramă pe rețelele de socializare, din vacanță. Întreaga familie a pozat în vacanță, iar copiii sunt în prim-plan.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

În timp ce Raluca Pastramă și fratele ei postează imagini din vacanță, Ibrahim Ibru pare că a rămas acasă și stă cu fetița cea mică, dar și cu nepoții săi.

Raluca Pastramă și Ibrahim s-ar fi despărțit

Potrivit , Raluca Pastramă nu mai poartă verighetă și nici nu-l mai urmărește pe rețelele de socializare pe Ibrahim. Fosta soție a lui Pepe este foarte discretă cu viața personală, iar în urmă cu câteva săptămâni, când au apărute alte zvonuri despre despărțire, ea nega că ar avea probleme în relație.

„Nu, nu este adevărat. În orice familie mai există și discuții, dar nu se pune problema de separare. Doamne, ce oameni! Ferească Dumnezeu! Oamenii ăștia nu au viață și ei, treabă și muncă”, a declarat Raluca Pastramă în urmă cu câteva săptămâni.

Pepe și Raluca Pastramă au rămas în relații bune după divorț

Pepe și Raluca Pastramă au rămas în relații bune după despărțire. Au trecut trei ani de la divorț, iar cei doi continuă să fie alături de fetele lor atunci când acestea au evenimente importante.

Deși fiecare și-a refăcut viața, Pepe și Raluca Pastramă au păstrat o relație civilizată de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. Maria a terminat clasa a IV-a, iar părinții ei i-au fost alături la festivitatea de final. După divorț, cele două fetițe au rămas în grija mamei lor, însă își petrec foarte mult timp și cu tatăl lor. Cei doi foști soți s-au comportat precum o familie, chiar dacă fiecare și-a refăcut viața. Pepe s-a căsătorit cu Yasmine Ody și împreună au un băiat, iar Raluca Pastramă s-a căsătorit cu Ibrahim și împreună au o fetiță.

Raluca Pastramă a vrut să divorțeze de Pepe

Pepe dezvăluia la patru luni de la divorțul de Raluca și că el nu și-a dorit să se despartă de fosta soție, ea a fost cea care a pus punct relației. Cântărețul s-a gândit în special la fiicele lui.

„Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana”, a povestit Pepe la Antena Stars.

În februarie 2021, Pepe și Raluca Pascu au divorțat la notar, pe cale amiabilă. Fosta soție a interpretului a mers însoțită la notar de fratele său, Bombo Pastramă. Cei doi au fost căsătoriți timp de opt ani, iar anunțul separării a fost făcut în spațiul public de artist.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191