Cu cine s-a iubit Răzvan Fodor, înainte de Irina. E o femeie celebră, căsătorită cu un milionar

Cu cine s-a iubit Răzvan Fodor, înainte de Irina. E o femeie celebră, căsătorită cu un milionar

Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz-ul intern românesc. Sunt împreună de mai bine de 13 ani, sunt părinții unei fetițe minunate și au o carieră la care unii doar aspiră. Totuși, înainte de a fi cu Irina, Răzvan s-a iubit cu o vedetă românească, despre care mulți au uitat acum. 

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Cu mult timp înainte de a o cunoaște pe Irinra, Răzavan Fodor s-a iubit cu nimeni-alta decât frumoasa Linda Croitoru. După ce relația lor a ajuns la final, fotomodelul și-a găsit dragostea în brațele unui milionar din Statele Unite ale Americii.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Răzvan Fodor s-a iubit cu Linda Croitoru

Modelul internațional cu care s-a iubit fostul solist al trupei Krypton și-a refăcut viața în America. Înainte de a se muta acolo, Linda a petrecut o perioadă de timp în China. În urma contractele pe care le-a avut la Milano și Paris, ea a ales să se mute în  SUA, la Los Angeles, schimbându-și  numele de familie – din „Croitoru” în „Taylor”.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Linda Croitoru: „În America, ei te apreciază pentru orice lucru frumos”

În anul 2009, când încă lucra ca și model, Linda  a fost primită la Casa Albă, pentru a primi o medalie de bronz din partea lui Barack Obama, în urma actelor de caritate pe care le face. 

„Am plâns când am primit medalia de la Barack Obama. Am rămas puţin mută, pentru câteva ore, şi emoţionată, pentru că noi în România nu suntem obişnuiţi să ni se mulţumească. Vrem să facem ceva bun, o facem, nu aşteptăm mulţumiri. În America, ei te apreciază pentru orice lucru frumos. În 2009, eram deja de trei ani acolo, lucram pentru UNICEF, pentru o campanie de salvat copiii. Lacrimi îmi curgeau pe faţă, ţin minte că în ziua aia am vorbit cu managerul meu şi eram mută de fericire şi de emoţie. Ziceam că ăsta era Oscarul meu”, spunea Linda la vremea aceea , pentru Evz.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191