Cu cine și-a pierdut virginitatea Andreea Mantea. S-a întâmplat la o vârstă fragedă: „Transpiram așa”

Cu cine și-a pierdut virginitatea Andreea Mantea. S-a întâmplat la o vârstă fragedă: „Transpiram așa”

Frumoasă, talentată și de succes, însă extrem de discretă în anumite privințe ale vieții sale personale și momente din trecutul ei. Andreea Mantea este o prezență îndrăgită în social media și pe micile ecrane, însă anumite declarații de-ale sale cu privire la prima noapte de amor, când, dar și cu cine, au fost destul de controversate. 

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Deși s-a confruntat cu multe dezamăgiri pe plan amoros, vedeta de televiziune este în continuare o femeie curtată de mulți bărbați, astfel că nu au fost deloc puține curiozitățile referitoare la cel mai important moment din viața ei: pierderea virginității.  Andreea Mantea mărturisea, în trecut, cum a decurs totul, oferind însă nu foarte multe informații. 

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Prima dragoste nu se uită niciodată, oricât de frumoasă ar fi fost ea, sau nu. Indiferent de experiența de care am avut parte fiecare dintre noi, amintirile de la acea vreme vor fi mereu prezente în mintea noastră. Din fericire pentru ea, Andreea Mantea face parte din rândul persoanelor care își reamintesc cu drag de prima iubire. 

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

În trecut, bruneta mărturisea că prima dragoste nu se uită niciodată, așa cum a fost și în cazul ei. A decis însă să țină ascunse mai multe detalii, precum identitatea primului ei iubit, dar și vârsta la care a făcut dragoste pentru prima dată. 

În schimb, vedeta a fost martora unor trăiri și emoții pe care le rememorează cu drag. 

„O, da! Știi că prima dragoste nu se uită niciodată. Se uită în sensul că nu mai sunt aceleași sentimente, dar nu uiți așa cum a fost. A fost copilăresc, a fost copilăresc și transpiram așa, îmi transpirau palmele când îl vedeam, mă tot uitam și încercam să nu mă vadă că mă uit tot timpul la el, ca atunci când ești copil”, declara Andreea Mantea în trecut, potrivit Viva!. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191