Culoarea anului 2024 e o surpriză totală. Puțini români o aleg: „E o nuanță care rezonază cu compasiunea”

Culoarea anului 2024 e o surpriză totală. Puțini români o aleg: „E o nuanță care rezonază cu compasiunea”

Institutul Pantone a ales culoarea-vedetă a anului 2024! Specialiștii au decis ca „Peach Fuzz” să simbolizeze nuanța anului care tocmai a început. De asemenea, după ce a anunțat culoarea „câștigătoare”, Institutul de Culori Pantone a informat că „Peach Fuzz” (portocaliu-roz) este nuanța aleasă pentru a reprezenta nevoia noastră de compasiune și conexiune umană în acest an. 

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Autoritatea mondială în domeniul culorilor a decis că omenirea are nevoie să poarte o culoare caldă, care să emane doar sentimente benefice stării noastre de bine. Institutul Pantone descrie culoarea „Peach Fuzz” ca fiind o nuanță de portocaliu-roz, care emană blândețe, confort și căldură emoțională. 

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

„Peach Fuzz”, culoarea anului 2024! 

Reprezentanții companiei Pantone au oferit o declarație în care au explicat că nuanța anului 2024 trebuie să fie una care rezonează cu „compasiunea”, iar „Peach Fuzz” a fost alegerea perfectă!

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

„În căutarea unei nuanțe care răspunde dorinței noastre înnăscute de apropiere și conexiune, am ales o culoare strălucitoare, plină de căldură și eleganță modernă. O nuanță care rezonază cu compasiunea, oferă o îmbrățișare tactilă și leagă fără efort tânărul cu atemporalul”, a declarat Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone, într-un comunicat de presă, așa cum informează 

Cum se alege „culoarea anului”

Pentru a vota culoarea anului următor, Institutul Pandone aruncă o privire în tendințele emergente într-o largă gamă de industrii. Sunt analizate de experții în domeniu industria de divertisment și filmele în producție, artiștii noi, moda, toate domeniile designului, destinațiile aspiraționale de călătorie, noile stiluri de viață, condițiile socio-economice și alte influențe.

Influențele pot proveni și de la noi tehnologii, materiale, texturi și efecte care afectează culoarea, platforme de social media relevante și chiar evenimente sportive viitoare care captivază atenția la nivel mondial”, a declarat compania.

Ce beneficii aduce după sine nuanța „Peach Fuzz”

Culorile cu care interacționăm mereu au o influență asupra stării noastre de spirit. Puțini sunt cei care știu sau aleg să țină cont de energia culorilor și semnificația fiecăreia în parte, însă specialiștii sunt aici să ne ajute. 

Laurie Pressman, vicepreședintele companiei Pandone anunță că nuanța de roz-portocaliu vine în viața noastră cu scopul de a ne aduce liniște, confort, frumusețe în lumea digitală, așa cum anunță compania. 

„Într-un moment de tulburare în multe aspecte ale vieților noastre, nevoia noastră de îngrijire, empatie și compasiune devine tot mai puternică, la fel și imaginația noastră despre un viitor mai pașnic. Suntem amintiți că o parte vitală a unei vieți pline este să avem sănătatea bună, rezistența și forța de a o savura”. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191