Cum a ajuns Daniela Nane să fie dată afară de la TVR. Alina Sorescu i-a luat locul: „A fost rigidă ca o scândură”

Cum a ajuns Daniela Nane să fie dată afară de la TVR. Alina Sorescu i-a luat locul: „A fost rigidă ca o scândură”

Daniela Nane este considerată, la vârsta de 52 de ani, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton. La 20 de ani, devenea prima femeie care câştiga titlul „Miss România” după Revoluţie. Recent, pe pagina ei oficială de Facebook, actrița a anunțat divorțul de Adrian Cioroianu. Ce mulți români au uitat, este faptul că Daniela Nane a prezentat cândva o celebră emisiune. Însă, la scurt timp, a fost dată afară de TVR. Care a fost motivul?

Ionuț Dumitrescu, inginer: La Hidro Prahova e multă incompetență. O lipsă crasă de specialişti care lasă județul fără apă potabilă

Cu mulți ani în urmă, prima „Miss România” după Revoluție prezenta o celebră emisiune. Mai exact, în anul 2008, Daniela Nane, împreună cu Iulian Vrabete, membru al formației Holograf, erau prezentatorii primei semifinale a selecţiei naţionale pentru Eurovision, eveniment care a fost difuzat în direct la TVR 1 și a avut loc pe data de 9 februarie 2008.

Alin Moldoveanu şi incompetenții numiți politic, „vedete” naționale. Ruşine, hoților criminali!

Însă, la scurt timp, șefii din Televiziunea națională au hotărât să pună capăt suferinței telespectatorilor și au concediat-o pe actriță, iar în locul ei a fost pusă cântăreața Alina Sorescu. Care a fost motivul din spatele acestei decizii? Se pare că Daniela Nane nu a fost pregătită să prezinte o emisiune televizată, considerând-o o misiune extrem de dificilă pentru ea. Astfel, din cauza lipsei de pregătire și a numeroaselor greșeli de exprimare, artista a fost dată afară.

Criză majoră a apei potabile în Măneşti! Primarul Constantin Nițoi și Hidro Prahova îşi bat joc de sănătatea cetățenilor

Martorul unei serii de bâlbâieli și perle a fost chiar colegul ei, Iulian Vrabete. Din cauza prestației sale, prezentatoarea a stârnit pe diverse forumuri și bloguri reacții care mai de care mai răutăcioase și a fost numită „cea mai proastă prezentatoare”, deoarece „a fost rigidă ca o scândură”, potrivit

În ciuda faptului că artista ar fi trebuit să modereze și cea de-a doua semifinală a concursului, în ultima secundă, conducerea postului au pus-o în locul ei pe artista Alina Sorescu, care avea mai multă experiență în televiziune.

Și Berbi Barbera, care se va afla în „camera verde”, a concurenților, de unde oferea toate detaliile din culise, a fost eliberat din chinurile prezentării, iar misiunea i-a revenit Iulianei Marciuc.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191