Cum a arătat Iulia Albu la nunta cu Mihai Albu. Anii care au trecut au transformat-o total

Cum a arătat Iulia Albu la nunta cu Mihai Albu. Anii care au trecut au transformat-o total

Iulia Albu (42 de ani) și Mihai Albu (61 de ani) au fost căsătoriți 9 ani de zile, din anul 2004, până în 2013. În prezent, amândoi își văd de viață. Celebrul creator de modă a împlinit cu câteva zile în urmă vârsta de 61 de ani, zi pe care a petrecut-o în brațele partenerei sale de viață, Ena, o doamnă foarte discretă, care este medic chirurg cardiolog. De partea cealaltă, și Iulia pare mai fericită ca niciodată alături de iubitul ei, Mihai Alexandru, care lucrează în publicitate și în marketing. Și totuși, chiar dacă par complet schimbați și împliniți alături de partenerii lor, își mai aduce cineva aminte cum arătau Iulia și Mihai Albu atunci când s-au căsătorit?

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

La începutul anului 2013, Iulia şi Mihai Albu anunţau că se despart. La doar câteva luni după ce au divorţat, s-au afişat din nou împreună, doar ca, ulterior, după aproximtiv un an, să se despartă definitiv. La momentul respectiv, Iulia afirma că, în ciuda faptului că el şi-a dorit divorţul, pe motiv că era nefericit, Mihai Albu a continuat să o caute.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

„Îmi trimite mesaje noaptea prin care-mi spune lucruri nu tocmai flatante, în care-şi exprimă frustrarea. Mihai îşi doreşte foarte mult să ne împăcăm şi acum mă caută. Mihai este un om care nu ştie să piardă.  Un bărbat trebuie să ştie să fie bărbat. Acest om şi-a dorit divorţul. A afirmat în faţa tuturor prietenilor noştri că este nefericit. A vrut divorţul şi i l-am dat“, declara Iulia Albu la vremea respectivă.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Și totuși, chiar dacă acum nu multă lume își amintește relația dintre cei doi, un lucru e cert: timpul cu siguranță i-a schimbat. Mai ales pe Iulia, care pare transformată total față de ziua în care și-a unit destinul cu creatorul de modă. Deși, și atunci părea mai fericită ca niciodată, unii ar crede că nu este aceeași persoană!

Despărțirea dintre Mihai și Iulia Albu din anul 2013 a lăsat răni destul de adânci în sufletul Mikaelei, fetița celor doi, care a rămas în grija mamei după pronunțarea divorțului. Chiar și așa, cei doi trăiesc acum fericiți alături de alți parteneri.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191