Cum a dat Raluca Guslicov faliment cu restaurantul din Drumul Taberei? „Bucătăreasa venea beată mangă. A spart castroanele cu ciorbă”

Cum a dat Raluca Guslicov faliment cu restaurantul din Drumul Taberei? „Bucătăreasa venea beată mangă. A spart castroanele cu ciorbă”

#Exclusiv Click!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Raluca Guslicov (49 de ani) a dat faliment cu restaurantul din Drumul Taberei, unde era patroană. Actrița ne-a povestit problemele pe care le-a întâmpinat în afacerea din domeniul HoReCa după falimentul căreia a rămas datoare vândută la bancă. 

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Raluca Guslicov își deschidea cu mândrie, în urmă cu doi ani, o nouă afacere în domeniul HoReCa din care spera să scoată bani frumoși. Actrița a invitat presa și artiștii la lansarea noului ei restaurant cu specific italienesc, din Drumul Taberei, unde inițial  a fost asociată cu o prietenă. 

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ulterior, însă, actrița s-a împrumutat la bancă de euro și s-a făcut ea însăși patroană la restaurantul, pe care l-a denumit „Zaraza”. 

Raluca Guslicov, probleme mari cu bucătarii: „Am prins-o beată mangă! A spart castroanele cu ciorbă”

Restaurantul începuse să se umple, Raluca nu ducea lipsă de clienți, iar evenimentele curgeau gârlă. Din păcate, problemele au început să apară din cauza bucătarilor. 

Ultima bucătăreasă, însă, a făcut-o lată. S-a îmbătat și a lăsat invitații la un eveniment, ce era găzduit de restaurantul cu pricina, nemâncați. 

„Eu am schimbat vreo 4-5 bucătari, dar nu ai cu cine să lucrezi, să faci treabă. Ultima bucătăreasă făcea mâncare foarte bună, dar avea o meteahnă, îi plăcea băutura. 

Eu am tot încercat să trec cu vederea, până când mi-a venit la un eveniment beată mangă și a spart toate castroanele cu ciorbă. Mă suna noaptea beată, nu mai aveam liniște din cauza ei. 

E o problemă mare cu bucătarii la noi. Nu găsești unul serios, să se țină de treabă. E păcat pentru că aveam în ultima vreme foarte multe evenimente, localul mergea bine. Dar asta e, dacă nu ai oamenii potriviți, nu ai cu cine să faci treabă!”, a povestit Raluca Guslicov, pentru Click!

„Am pierdut 25 000 de euro și acum mai plătesc pe la bancă”

Anul trecut, actrița s-a văzut nevoită să închidă restaurantul, după ce se împrumutase de euro la bancă pentru a-i investi în afacere.

„La început, eu am fost asociată cu o prietenă. M-am împrumutat de euro la bancă, i-am băgat pe toți în afacere și am fost și păcălită. 

Apoi, am administrat singură restaurantul și l-am numit <<Zaraza>>. Când am rămas singură, au început și problemele.

Asta e! A fost o lecție de viață pentru mine. Nu am avut oameni serioși cu care să lucrez. Anul trecut, în martie, am decis să închid localul”, a mai spus vedeta, pentru Click!

Acum, Raluca a luat-o de la capăt cu concertele, cu spectacolele de teatru și se pregătește să lanseze și un remix. 

„Sunt la mare toată vara, am spectacole în toate stațiunile, am și spectacole de teatru estivale. 

Asta e, rămân la meseria mea de bază, actriță și cântăreață, nu mă mai complic cu afacerile, cu restaurantele, că s-a dovedit că nu-s de mine”, a concluzionat actrița. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191