Cum a fost prinsă de procurori Vlăduța Lupău! Și-a făcut-o cu mâna ei

Cum a fost prinsă de procurori Vlăduța Lupău! Și-a făcut-o cu mâna ei

Vlăduța Lupău și-a făcut-o cu mâna ei: în timp ce declara, în documentele oficiale, că nu avea evenimente în perioada pandemiei, ca să încaseze aproape o mie de euro pe lună de la stat, pe site-urile de socializare posta poze și filme de la concerte, pentru a primi like-uri din partea fanilor.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Conform documentelor obținute în exclusivitate de reporterii , fix în urma postărilor de pe site-urile de socializare a și fost prinsă de polițiști și de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, Anchetatorii din Sălaj au deschis aproape 20 de dosare pe numele unor artiști care au obținut ilegal ajutoare de la stat, pe motiv că pandemia le-a afectat agenda, cu toate că ei continuau să își desfășoare activitățile, pe bani grei. În timp ce alți români stăteau în case, cu salariile reduse sau chiar în concedii fără plată, unii artiști încasau lunar aproape o mie de euro, „pentru a supraviețui”, după ce evenimentele lor ar fi fost anulate de măsurile luate în pandemia Covid-19.Cum, de altfel, a procedat și Vlăduța Lupău, care a declarat, în scris, că n-are evenimente și că merită ajutorul de la stat. În timp ce în contul ei intrau lunar aproape o mie de euro de la stat, Vlăduța încasa bani și de la organizatorii unor evenimentele, la care participa, fără să se ferească. Nu numai că nu se ferea, ci se mai și lăuda, pe site-urile de socializare. Aroganța aceasta putea să o trimită în pușcărie, fiindcă procurorii au acuzat-o că a încasat, în cinci luni, peste de lei. Ulterior, aveau să stabilească faptul că unele indemnizații au fost luate pe bună dreptate, așa că prejudiciul final a fost evaluat la peste de lei.Din documentele obținute de jurnaliștii rezultă că Vlăduța Lupău a afimat că în perioada respectivă nu a susținut concerte și nu a încasat niciun leu din activitățile artistice. Însă, când anchetatorii au chemat-o ca să dea declarații, a avut parte de o surpriză: la dosar erau atașate capturi de ecran de pe site-urile de socializare și cu articole de presă în care Vlăduța Lupău apărea cântând de mama focului, la diferite evenimente. Pusă în fața faptului împlinit, interpreta de muzică populară a recunoscut totul.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

În timpul anchetei, Vlăduța Lupău a susținut că nu cunoștea foarte bine legea, a explicat că a înapoiat banii obținuți ilegal și a afirmat că este dispusă să execute o pedeapsă cu muncă în folosul comunității – declarații care i-au impresionat pe procurori. Așa că, dat fiind faptul că prejudiciul – care depășeaa cu puțin de lei – a fost recuperat, iar suspecta nu avea antecedente penale și a recunoscut că a greșit, procurorii au decis să renunțe la urmărirea penală.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191