Cum a reacționat familia Raisei, după ce a aflat că a fost găsită moartă! Cu toții au sperat până în ultimul moment că fetița din Dolj va supraviețui: ”E vie?”

Cum a reacționat familia Raisei, după ce a aflat că a fost găsită moartă! Cu toții au sperat până în ultimul moment că fetița din Dolj va supraviețui: ”E vie?”

Raisa, fetița dispărută în Dolj, a fost găsită moartă. Familia ei a sperat până în ultimul moment că va fi o poveste cu final fericit, dar iată că lucrurile nu au decurs cum și-au dorit. Astăzi au primit cu toții vestea tulburătoare că fetița a fost găsită moartă. Iată cum au reacționat!

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Un caz de dispariție din Dolj s-a terminat tragic, după ce fetița pe care o mulțime de oameni și polițiști o căutau neîncetat a fost găsită moartă. Detaliile despre acest caz sunt îngrozitoare, căci micuța de doar doi ani avea urme de violență pe corp, iar trupul ei neînsuflețit se afla într-o zonă de vegetație.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Cum a reacționat familia Raisei, când a aflat că fetița din Dolj a fost găsită moartă

Au fost 24 de ore crunte pentru familia Raisei. Toată lumea a căutat-o peste tot, s-au făcut inclusiv săpături și au fost folosite drone și elicoptere pentru a o găsi la timp și pentru a evita o tragedie. Nu a mai fost timp, însă, căci Raisa murise deja. Familia ei nu știe dacă a fost ucisă, sau există alte cauze care au dus la tragedie.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Tot ce se știe este faptul că fetița a fost găsită cu urme de violență pe corp și urmează să o anchetă foarte complexă în acest caz. Unchiul ei a făcut declarații dureroase, spunând că a căutat-o peste tot. Momentele prin care trece acum familia ei sunt îngrozitoare.

Trupul ei se afla la câțiva metri depărtare de casă

Trupul neînsuflețit al Raisei a fost găsit foarte aproape de casa în care locuia. Nimeni nu își explică cum s-a întâmplat acest lucru, având în vedere că s-au făcut căutări peste tot, cu atât mai mult în locurile în care își petrecea cea mai mare parte din timp. În acest caz au fost audiate deja mai multe persoane.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191