Cum a reacționat iubita hocheistului care a murit pe teren? Gâtul i-a fost tăiat cu lama patinei

Cum a reacționat iubita hocheistului care a murit pe teren? Gâtul i-a fost tăiat cu lama patinei

O tragedie fără margini s-a petrecut în timpul meciului de hochei din campionatul englez, dintre Nottingham Panthers și Sheffield Steelers. Tânărul sportiv american, Adam Johnson, în vârstă de numai 29 de ani, a murit în timpul partidei, după ce un adversar i-a tăiat gâtul cu lama patinei. Iubita victimei se afla printre spectatori, în timp ce a avut loc tragedia.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

O tragedie de proporții s-a petrecut în timpul meciului de hochei din campionatul englez, dintre Nottingham Panthers și Sheffield Steelers. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la , tânărul sportiv american, Adam Johnson, în vârstă de numai 29 de ani, a murit în timpul partidei, după ce un adversar i-a tăiat gâtul cu lama patinei. Iubita victimei se afla printre spectatori, în timp ce a avut loc tragedia.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Drama s-a petrecut chiar sâmbătă seară, la doar 6 minute înainte de finalul celei de-a doua reprize. Unul dintre adversarii lui Adam Johnson, Matt Petgrave, a ridicat piciorul la nivelul gâtului victimei, iar mișcarea a rezultat în accidentul fatal. Acesta a început să sângereze abundent, în fața a de oameni, printre care și Ryan Wolfe, logodnica victimei. Cei doi s-au logodit chiar în această vară.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Aceasta a intrat imediat pe gheață, pentru a fi alături de logodnicul ei, rugându-se în timp ce s-a încercat salvarea acestuia. Din păcate, accidentul a fost unul fatal pentru Adam Johnson, iar luni, logodnica sa a scris un mesaj pe rețelele de socializare. „Dragul meu înger. O să-mi lipsești mereu și te voi iubi pentru totdeauna”, a spus Ruan Wolfe.

Cei de la Nottingham Panthers, echipa la care juca tânărul hocheist, au publicat imediat un comunicat, după moartea tragică a acestuia. Ei au mărturisit că au inima zdrobită după ce acest accident a luat viața lui Adam, în meciul cu cei de la Sheffield.

„Toți membrii Nottingham Panthers sunt cu adevărat devastați să anunțe că Adam Johnson a murit tragic în urma unui accident ciudat la meciul din Sheffield. Toată lumea din club are inima zdrobită de vestea morții lui Adam”, au scris cei de la Nottingham Panthers, într-un comunicat emis după moartea tragică a sportivului.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191