Cum a reacționat Paula Seling atunci când Lili Sandu a întrebat-o despre divorțul de Radu Bucura. „De ce mă tot întrebați?”

Cum a reacționat Paula Seling atunci când Lili Sandu a întrebat-o despre divorțul de Radu Bucura. „De ce mă tot întrebați?”

Paula Seling și Radu Bucura au divorțat anul trecut, după 17 ani de căsnicie. Cei doi au adoptat o fetiță în urmă șase ani, aceasta având acum vârsta de 9 ani. Artista a fost invitată la Vorbește Lumea și a povestit ce relație are cu fetița ei, Elena dar și cum a trăit fetița divorțul părinților ei.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

„Noi suntem foarte apropiate și suntem în continuare o familie foarte apropiată, deciziile le luăm împreună, avem grijă ca Elena să nu simtă lucrurile prin care ca și cum ar avea două locuințe, se simte băgată în seamă, pentru că atât eu, cât și tatăl ei încercăm să petrecem foarte mult timp împreună. Pentru ea e un avantaj, că nu se plictisește acasă, pentru că merge la a doua casă. Eu simt că este echilibrată, că este în regulă și că înțelege că indiferent ce ar fi în lumea asta, noi suntem totuși o celulă care e întotdeauna acolo pentru ea”, a declarat Paula Seling la Vorbește lumea, potrivit Wowbiz.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Paula Seling, deranjată de întrebările prezentatorilor de la Vorbește lumea

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Paula Seling a spus că separarea dintre ea și fostul ei soț a avut loc anul trecut, dar că nu îi place să vorbească despre acest subiect.

„Lili Sandu: Paula, când a fost separarea?

Paula Seling: Dar mie nu-mi place să vorbesc despre lucrurile astea. Anul trecut”, a fost începutul dialogului dintre Paula Seling și prezentatoarea emisiunii.

Întrebările au continuat, iar Paula Seling a dezvăluit că și-a revenit după divorț și că și-a găsit echilibrul în muncă.

„Paula Seling: Eu mi-am găsit echilibrul muncind, pentru mine munca este un refugiu, ceva ce mă face să mă simt valabilă pentru mine însămi. Nu fac lucrurile pentru a demonstra cuiva ceva, ci pentru că așa mă simt valabilă, repet, pentru mine.

Bogdan: Vreau să știu dacă te vezi în curând într-o nouă relație.

Paula Seling: Normal. Da, normal. Și așa e normal să fie.

Bogdan: Te simți vindecată, să înțeleg.

Paula Seling: Sunt anumite lucruri care sunt acolo și peste care dai în viața ta pentru a fi ca un fel de notă, te raportezi la evenimentul respectiv tot timpul, pentru a avea un anumit parcurs.

Nu știu dacă înseamnă o vindecare, înseamnă o continua evoluție, adică mie mi se pare prea prețios și pretențios să spui vindecare. Nu, înseamnă o trecere de la o etapă la alta, înseamnă să faci în tine schimbările de care ai nevoie pentru a fi mai aproape de cine trebuie să fii”, a continuat dialogul dintre artistă și prezentatorii emisiunii.

„Lili Sandu: Paula, cum vezi tu această separare? Aveai nevoie de ea?

Paula Seling: De ce mă tot întrebați? Nu știu, îți dai seama că toate lucrurile care ți se întâmplă în viața asta nu ai cum să le prevezi, nu le înțelegi decât în momentul în care treci prin ele. Nu știu de ce aveam nevoie, mulți dintre noi nu știm de ce avem nevoie. În momentul în care ți se întâmplă anumite lucruri, îți dai seama cu ce rămâi în sufletul tău. Nu știu să vă spun de ce aveam nevoie, Dumnezeu știe”, a reacționat Paula Seling, vizibil deranjată.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191