Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să își elibereze fiii! Frații Marin, suspectați de crima din Padina, plasați în arest la domiciliu: ”E foarte corectă”

Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să își elibereze fiii! Frații Marin, suspectați de crima din Padina, plasați în arest la domiciliu: ”E foarte corectă”

Fiii vrăjitoarei Sidonia au fost eliberați în urmă cu o zi și plasați în arest la domiciliu. Frații Marin sunt suspectați că ar fi comis crima din Padina și că l-ar fi ucis pe Sorin Anghel. Vrăjitoarea Sidonia este convinsă că băieții ei sunt nevinovați, astfel că ar fi făcut tot ce a putut pentru a-i elibera.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Frații Marin au ajuns în arestul preventiv în urmă cu mai multe luni, după crima din Padina. Sorin Anghel a fost ucis la o petrecere, iar ei au devenit suspecți în acest caz.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Încă de atunci vrăjitoarea Sidonia a susținut că nu crede în vinovăția copiilor ei și ar fi prevestit că ar urma să aibă probleme.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să își elibereze băieții din arest

În urmă cu o zi, instanța a decis ca măsura arestului preventiv să fie înlocuită cu arestul la domiciliu, astfel că cei trei frați au plecat acasă.

În timp ce alte persoane ar spune că decizia este șocantă, vrăjitoarea Sidonia a declarat la Antena 3 că magistrații au luat hotărârea corectă și ea ar fi avut un impact major în ceea ce privește eliberarea lor.

Mai exact, mama fraților Marin a declarat că a apelat la post și rugăciune, iar totul a dat roade acum. Vrăjitoarea Sidonia a spus că și ea a făcut bine multor oameni, astfel că și familia ei a primit același lucru.

Cum au fost așteptați acasă frații Marin

Vestea că frații Marin își vor continua arestul acasă a ajuns repede în atenția tuturor. Așadar, aceștia au fost așteptați acasă de o mulțime de rude, care au filmat revederea cu ei.

A fost o reală sărbătoare în curtea vrăjitoarei Sidonia, căci cu toții au sărbătorit eliberarea lor din arestul preventiv.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191