Cum arată bucătăria Alexandrei Ungureanu din casa nouă. Așa ceva vezi numai în filmele americane

Cum arată bucătăria Alexandrei Ungureanu din casa nouă. Așa ceva vezi numai în filmele americane

Alexandra Ungureanu (41 de ani) se îndreaptă cu pași repezi spre finalizarea apartamentului său pe care și l-a cumpărat în sectorul 3, în București și deja e sigură că la începutul anului viitor se va muta acolo.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Chiar dacă procesul de amenajare a durat aproape un an, artista nu s-a grăbit pentru că îi place să locuiască încă alături de mama ei. Vedeta le-a arătat deocamdată fanilor săi bucătăria din noua casă, mobilată ultra modern.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Eeei, iată că a venit ziua să vedeți o bucățică din apartamentul în care urmează să mă mut (nu mai zic când, că nu ne grăbim niciunde). Mi-am promis că dacă o să-mi fac o bucătărie super simpatică și utilată, chiar mă apuc de gătit.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Deja visam la preparatele cu care o să-mi impresionez oaspeții pe care îi instalez în logie. Pentru logie mai am încă de cumpărat mobilă, dar cu bucătăria sunt aproape gata să-mi încep planul! Și asta pentru că am utilat-o cu aparatură modernă, care știe ce vrei, înainte să-i ceri!”, și-a anunțat Alexandra Ungureanu admiratorii de pe rețelele sociale.

„A fost și o componentă emoțională”

Pentru Click, cântăreața ne-a povestit că apartamentul ei este gata în proporție de 80% și o să fie amenajat în stil minimalist.

Mi-am luat un apartament în sectorul 3, unde locuiesc de foarte mulți ani de când sunt în București și unde mă simt foarte bine, aproape de Parcul IOR, zona verde, sunt foarte obișnuită în zonă.

Mi-am ales să fac mobilă pe comandă, fabrica de mobilă este cu tradiție, din orașul meu natal, din Onești, are o linie de producție foarte nouă, în care s-a investit foarte mult, plus că a fost și o componentă emoțională. Eu, din păcate, a trebuit să vând apartamentul din Onești în care m-am născut și am crescut pentru că nu ajungeam acolo și se degrada și cumva a fost o variantă să aduc o bucățică din Onești, la mine în București, unde stau, având în vedere că am fost foarte legată de orașul meu natal”, ne-a mărturisit Alexandra Ungureanu, care are planuri mari și se gândește să lanseze chiar și o linie de mobilă care să îi poarte numele.

„Stau călduț, la mama, care are grijă de mine”

Eu fiind tot timpul plecată și pe drumuri, cu proiecte, concerte și alte evenimente, nu am avut timp să  apăs pedala și mă ocup doar de apartamentul cumpărat. Stau călduț, la mama, care are grijă de mine, îmi gătește, mai stau și cu ea și cu cătelușele, că oricum nu avem timp să petrecem împreună, deci cumva nu mă deranjează perioada asta care a trecut dar cu siguranță mă voi muta în noua casă la începutul anului viitor.

E gata în proporție de 80%, mai sunt foarte puține lucruri de făcut. Am și un designer cu care lucrez, care mi-a dat direcția minimalistă, care mă reprezintă! Și dacă totul va merge bine, anul viitor voi lansa cu cei de la fabrica de mobilă și o linie de mobilă care îmi va purta numele, cumva de accesorii pentru  interior„, ne-a povestit Alexandra Ungureanu care se pregătește să lanseze o super piesă de Crăciun împreună cu Keo.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191