Cum arată casa Alexandrei Dobbia, iubita lui Jador. Artistul se afișează din ce în ce mai des cu partenera lui / VIDEO

Cum arată casa Alexandrei Dobbia, iubita lui Jador. Artistul se afișează din ce în ce mai des cu partenera lui / VIDEO

Cum arată casa în care Alexandra Dobbia locuiește în Germania. Jador este mai fericit ca niciodată alături de tânăra care i-a pus inima pe jar și are grijă să se afișeze din ce în ce mai des alături de ea. Fără doar și poate, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Jador și Alexandra Dobbia, o poveste de dragoste reînviată în showbiz-ul românesc, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din industrie. Deși au avut o relație în trecut, se pare că acum totul s-a liniștit între cei doi, iar împăcarea cu Alexandra Dobbia a adus o bucurie nemărginită în viața artistului.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Cum arată casa iubitei lui Jador

Artistul a povestit că iubita sa locuiește într-o vilă cu piscină și a invitat publicul să-l însoțească pentru a vedea acest impresionant domiciliu din Germania.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Cu toate acestea, spre surprinderea tuturor, Jador a prezentat în realitate o cameră mică, cu un pat pic, sugerând că glumea în legătură cu luxoasa vilă cu piscină. Se pare că declarația sa a fost o glumă reușită.

Cu ce se ocupă tânăra

Cu toate că nu este prima dată când Jador și Alexandra Dobbia sunt într-o relație, fanii își doresc ca de această dată totul să meargă perfect. Încrederea în acest cuplu reînviat și susținerea lor din partea publicului aduc speranțe că de data aceasta vor construi o poveste de dragoste puternică și durabilă.

Un element interesant în această poveste romantică este faptul că Alexandra a fost cea care a introdus-o pe bunica Gherghina în lumea TikTok-ului, generând o comunitate mare de fani care îi apreciază cu drag clipurile postate de ea.

Jador și Alexandra Dobbia formează un cuplu ce emană pasiune și bucurie, iar reînvierea iubirii dintre ei a captivat atenția publicului din showbiz-ul românesc. Cu susținerea fanilor și dragostea care îi leagă, ei par să aibă toate șansele pentru a construi o poveste de iubire de succes.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191