Cum arăta Cristina Pucean în 2011. Bogdan de la Ploiești: „Fiți mai buni”. Fanii au recunoscut-o cu greu / VIDEO

Cum arăta Cristina Pucean în 2011. Bogdan de la Ploiești: „Fiți mai buni”. Fanii au recunoscut-o cu greu / VIDEO

Mulți o cunosc pe Cristina Pucean, însă doar puțini sunt cei care știu cum arăta ea în trecut. Pe rețelele de socializare a apărut o fotografie din anul 2011 cu dansatoarea. Fanii au recunoscut-o cu greu, iar unii dintre aceștia i-au lăsat critici la postare. Bogdan de la Ploiești i-a luat apărarea iubitei lui. Iată ce a transmis cântărețul de manele despre partenera lui de viață!

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Cristina Pucean a dansat încă de la o vârstă fragedă, iar în copilărie, ea a participat la diverse concursuri care au făcut-o celebră odată cu trecerea timpului. Cu toate acestea, nu mulți știu cum arăta ea în urmă cu 13 ani.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Cum arăta dansatoarea Cristina Pucean în anul 2011

Pe platforma TikTok, un internaut a publicat un videoclip cu Cristina Pucean din anul 2011. Pe atunci, ea dansa la un concurs numit „Miss Piranda 2011”. Fanii au recunoscut-o cu greu și au lăsat unele comentarii răutăcioase.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Bogdan de la Ploiești a văzut videoclipul și a reacționat imediat la comentarii. Artistul a transmis că și pe atunci era foarte frumoasă și nu ar trebui să fie judecată, deoarece oamenii se schimbă.

Cum arată părul natural al iubitei lui Bogdan de la Ploiești

Cristina Pucean a participat la un eveniment deosebit alături de partenerul său de viață, Bogdan de la Ploiești. Vedeta și-a aranjat întotdeauna părul la salonul lui Bassam Dabbas. Pentru botez, ea a optat pentru o coafură spectaculoasă, iar renumitul hairstylist a făcut public un videoclip ce ilustrează întregul proces de aranjare.

Din această înregistrare video s-a remarcat că dansatoarea are părul foarte scurt, iar în general folosește extensii. Fanii ei au fost surprinși să descopere aspectul natural al părului ei și au exprimat această uimire prin sute de comentarii la postare.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191