Cum arată fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Zsolt Jr. îi seamănă leit mamei sale

Cum arată fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Zsolt Jr. îi seamănă leit mamei sale

Cu ani în urmă, Nicoleta Luciu a ales să se retragă din lumina reflectoarelor și s-a mutat în liniște la Miercurea Ciuc, unde trăiește alături de partenerul său de viață, Zsolt Csergo. Cei doi au construit împreună o familie minunată, fiind binecuvântați cu patru copii adorabili: Zsolt Jr. și trio-ul fermecător, Kim, Kevin și Karol. Nicoleta Luciu a decis să facă o pauză în cariera sa în televiziune pentru a se dedica în totalitatefamiliei sale. Iată cât de mare s-a făcut fiul ei cel mare!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Timpul a trecut și iată că toți copilașii săi au crescut mari și frumoși. Fiul cel mare Zsolt, în vârstă de 15 ani deja seamănă leit mamei sale și se vede că o moștenește. La vârsta de 15 ani, Zsolt Jr., fiul cel mare al Nicoletei Luciu, și-a deschis un cont pe Instagram, unde împărtășește imagini din viața sa. Primele poze au fost dintr-o vacanță în Londra. Tânărul a postat fotografii, inclusiv la London Eye și de pe străzile capitalei britanice. Cu toate acestea, în majoritatea postărilor, Zsolt Jr. a preferat să își ascundă chipul. Nu putem trece cu vederea, totuși, cât de înalt este fiul cel mare al Nicoletei Luciu. 

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

După ce l-a născut pe fiul său cel mare, Nicoleta Luciu a decis să se retragă de tot din televiziune. Vedeta spunea la un moment dat că nu mai are vârsta necesară ca să mai apară la TV.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„Nu cred, nu sunt ofertele ca lumea. Le-am refuzat pe toate, nu vreau să fiu o chestie în plus, de umplutură pe la emisiuni. Dacă ar fi să fie ceva statornic, săptămânal… Iar la concursuri, gen Asia Express, aș spune nu, lipsesc prea mult de acasă. Dar nu știi niciodată ce-ți rezervă viitorul. Știi cum e, niciodată să nu spui niciodată. Sunt prea bătrână să mai apar la televizor.

Știi vorba aia, fuse și se duse. Acum, din păcate, scandalul vinde, românului asta-i place… Noi am prins niște vremuri foarte bune, acum e altceva, din păcate. Nici contractele nu mai sunt cum au fost, oamenii parcă nu mai au sentimente în ei, parcă s-au robotizat. Mă gândesc cum reacționam când ne întâlneam între noi. Cine ne-a ținut pe noi în frâu, nu ne-a lăsat să ni se urce la cap”, a spus Nicoleta Luciu într-un interviu, pentru Playtech.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191