Cum arată fosta soție a lui Marius Moise de la Insula Iubirii. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 9 ani și au o fetiță împreună / FOTO

Cum arată fosta soție a lui Marius Moise de la Insula Iubirii. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 9 ani și au o fetiță împreună / FOTO

Cum arată fosta soție a lui Marius Moise de la Insula Iubirii? Asta este întrebarea care stă pe buzele telespectatorilor de la emisiune, asta pentru că el a declarat că a fost căsătorit. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 9 ani și au o fetiță împreună. Iată imagini de la nunta lor, dar și cum arată fosta parteneră a concurentului de la Insula Iubirii!

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Marius Moise a fost căsătorit, iar el a făcut nuntă în urmă cu 9 ani. Iată imagini de la eveniment, dar și cum arată fosta soție a concurentului de la Insula Iubirii!

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Cum arată fosta soție a lui Marius Moise de la Insula Iubirii

Nu mulți știu, însă Marius Moise a fost căsătorit. Concurentul de la Insula Iubirii a făcut nuntă în urmă cu 9 ani, iar la fericitul eveniment din viața lui a cântat Adrian Minune, dar și alți artiști din România.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Marius Moise și Andreea Denisa Vlad nu s-au înțeles foarte bine, motiv pentru care au decis să divorțeze. Cei doi foști parteneri au împreună o fiică, de care concurentul de la Insula Iubirii se ocupă foarte mult.

Pentru a vedea cum arată fosta soție a lui Marius Moise de la Insula Iubirii puteți accesa galeria acestui articol scris de , cel mai tare site de știri mondene din România.

Concurentul de la Insula Iubirii regretă ce a făcut în emisiune?

În urmă cu câteva zile, Marius Moise a desfășurat o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii lui de pe pagina personală de Instagram. Un internaut l-a întrebat dacă i se pare normal comportamentul pe care l-a avut pe insulă.

Fără a sta prea mult pe gânduri, concurentul de la Insula Iubirii a transmis într-un anume fel faptul că regretă ce a făcut în emisiune.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191